Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την σέντρα της 7ης στροφής της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Συνεχίζεται η δράση στην Α’ κατηγορία της  ΕΠΣ Ξάνθης με τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με το ντέρμπι ανάμεσα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και τον Άρη Πετεινού να ξεχωρίζει. Σε μια σεζόν που το SportsAddict επαναφέρει το livescore των αγώνων της Α’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 15:00.

Όπως προαναφέραμε το ματς της αγωνιστικής θα γίνει στο γήπεδο της Θαλασσιάς με την φορμαρισμένη Αναγέννηση να υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Άρη Πετεινού, οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στις δύο πρώτες στροφές έκτοτε να μετρά 4 διαδοχικές νίκες έχοντας μάλιστα καταφέρει να πετύχει 24 τέρματα και δεχτεί μόλις 3 σε αυτό το νικηφόρο σερί. Απέναντι τους είναι ο νταμπλούχος Άρης Πετεινού που προέρχεται από το 6/6 έχοντας δεχτεί μόλις 2 τέρματα και θέλει να συνεχίσει στο σερί του σε μια από τις πιο δύσκολες εξόδους του.

Πολύ ενδιαφέρον ματς θα γίνει επίσης στο Κουτσό εκεί οπού ο Παύλος Μελάς υποδέχεται τον ανεβασμένο Φίλιππο Δροσερού με αμφότερους να θέλουν τη νίκη που θα τους εδραιώσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Ενώ στην Μάνδρα ο μαχητικός Ερμής που έχει δείξει σαφή βελτίωση ψάχνοντας και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά, υποδέχονται την Ελπίδα Γενισέας που είναι σε εξαιρετική κατάσταση προερχόμενος από τρεις σερί εντυπωσιακές νίκες και θέλει να δώσει συνέχεια για να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα.

Στον Ζυγό ο Ηρακλής με ανεβασμένη ψυχολογία απο την ανατρεπτική νίκη της περασμένης εβδομάδας θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα υποδεχόμενος την Ασπίδα Πηγαδίων που προέρχεται επίσης από μια πολύ μεγάλη νίκη. Ενώ στο ΑΟΞ η Ασπίδα Ξάνθης ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά τις ήττες με Πηγαδία και Δροσερό έχοντας απέναντι του τον ΑΠΟΞ που επίσης ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά. Νίκες άνευ αγώνα παίρνουν ο Απόλλωνας Ξάνθης με Αετό Τοξοτών και η Βιστωνίδα λόγω ενός ζητήματος που έχει προκύψει με το Μητρώο του Απόλλωνα Διομηδείας που ωστόσο γίνονται κινήσεις για να λυθεί όσο πιο άμεσα γίνεται και η ομάδα να συνεχίσει κανονικά στο πρωτάθλημα

Την μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας σας προσφέρουν οι:

Αναλυτικά:

Σάββατο 3/12, Ώρα 15:00, LIVE SA

Γήπεδο Κουτσού: Π. Μελάς Κουτσού – Φίλιππος Δροσερού  (Τσοπουλίδης, Εμίν Κεχαγιά, Ασικίδης)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Άρης Πετεινού (Κτίστης, Χρυσέλης Γ., Σπάρταλης)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ασπίδα Ξάνθης – Α.ΠΟ. Ξάνθης   (Γκαϊτατζής, Καραλευθέρης, Βαμβακίδης)

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Ελπίς Γενισέας   (Παπαδόπουλος Χ., Κοτινούδης, Κουτσογιάννης)

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – Ασπίδα Πηγαδίων   (Φεράτογλου, Τόσκας, Μαστρογιαννάκος)

Απόλλων Διομήδειας – ΑΟ Βιστωνίδα  0-3α.α.

Αετός Τοξοτών – Απόλλων Ξάνθης  0-3α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΔΩ

Share it