Search

Ήττα για τον Άθλο Ορεστιάδας από τον Φοίνικα Σύρου

Την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου στα προημιτελικά του League Cup “Νίκος Σαμαράς” γνώρισε ο Άθλος Ορεστιάδας.

Παρουσία περίπου 600 θεατών στο νέο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Σαμαρας» και με μοναδική αλλαγή στο βασικό σχήμα τον Τσιουτσιουλούδη αντί του Βραζιλιάνου Γκλαντστόουν Τζούνιορ ο Άθλος Ορεστιάδας κατάφερνε μέχρι τα μισά των σετ να ανταποκρίνεται εξαιρετικά στο πολύ πιεστικό σερβίς των Συριανών και να απειλεί τους φιλοξενούμενους, που υπερίσχυσαν σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού και έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Ο β’ αγώνας των προημιτελικών θα διεξαχθεί στις 7/12, στις 18.00 στο κλειστό “Δ. Βικέλας” της Ερμούπολης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ηλίας Κρεούζης : «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου, έπαιξε πάρα πολύ καλά και θεωρώ ότι κάθε φορά που εμείς ανεβάζαμε απόδοση, εκείνη ανέβαζε ακόμη περισσότερο. Είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών μου, με κάποιες ιώσεις και θεωρώ πως ανταποκρίθηκαν 100% σε αυτό που ζητήσαμε. Μας έλειπε η λεπτομέρεια και όταν παίζεις με μια τόσο μεγάλη ομάδα και διαφορετικούς στόχους από εμας, η λεπτομέρειες θεωρώ πως κάνουν τη διαφορά. Κρατήσαμε όσο μπορούσαμε την τακτική μας σε σέρβις και μπλοκ – άμυνα, αλλά είναι η πρώτη ομάδα με την οποία δεν είχαμε μπλοκ. Μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ οι τροχιές του πασαδόρου τους και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε όπως θα ήθελα στο μπλοκ – άμυνα και στα στατιστικά».

Θανάσης Σπανός: «Ο Φοίνικας Σύρου μας πίεσε πολύ στο σερβίς, σε κάποια σημεία καταφέραμε να διαχειριστούμε το ματς, αλλά το σερβίς των αντιπάλων μας έκανε τη διαφορά. Μας στοίχισε ότι «κολλήσαμε» σε κάποια σημεία, αλλά ελπίζω πως είναι κάποια πράγματα που μπορούμε να τα διορθώσουμε. Η Σύρος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως κάναμε ένα διαχειρίσιμο παιχνίδι.»

Τα σετ: 0-3 (16-25, 22-25, 20-25)

 

Share it