Search

Volley League: Κασαμπαλής και Γκλάντστοουν Τζούνιορ του Άθλου στην Dream Team της 6ης αγωνιστικής!

O Σταύρος Κασαμπαλής και ο Γκλαντστόουν Μαγκαλάες Jr είναι οι πρώτοι αθλητές της ιστορίας του Άθλου Ορεστιάδας, που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα της DREAM TEAM των αγώνων της Volleyleague.

Με 6 πόντους (2/2επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ) ο διεθνής Εβρίτης πασαδόρος μας και ο Βραζιλιάνος μπλοκέρ της ομάδας μας με άλλους 16 (6/9επ., 4 μπλοκ, 6 άσσοι) αντίστοιχα, αναδείχθηκαν κορυφαίοι στις κατηγορίες τους για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ο.Π Κηφισιάς, όπου η ομάδα μας είχε μόνο διακριθέντες.

Αν μάλιστα, δεν διεξάγονταν την ίδια μέρα και το «ντέρμπι των αιωνίων» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, από το οποίο και αναδείχθηκε, ως πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής ο Ιταλός ακραίος των πρωταθλητών, Γίρι Κόβαρ, εύκολα θα μπορούσε ένας εκ των δύο άσων του Άθλου να στεφθεί και MVP ΒΙΚΟΣ COLA της αγωνιστικής!

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ για αυτήν τη διάκριση! Χωρίς τη βοήθειά τους, δεν θα μπορούσα να έχω την καλή απόδοση που είχα κόντρα στην παλιά μου ομάδα. Χαίρομαι που είμαι ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του Άθλου που επιβραβεύεται για την απόδοσή του σε αγώνα πρωταθλήματος και είμαι διπλά χαρούμενος, που την διάκριση αυτή τη μοιράζομαι με έναν συμπαίκτη μου! Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να επιβραβευθεί και η προσπάθεια και των υπόλοιπων συμπαικτών μου με μια αντίστοιχη διάκριση. Κάθε ένας τους την αξίζει!» δήλωσε ο Κασαμπαλής για αυτή την ιστορική ατομική του διάκριση με τα “χρώματα” της ομάδα μας. που άνοιξε το “χορό” για προσεχείς ανάλογες διακρίσεις αθλητών του Άθλου.

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος “κέρβερος” στο φιλέ της ομάδας μας, Γκλαντστόουν Μαγκαλάες τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη λίστα των κορυφαίων της 6ης αγωνιστικής και ιδιαίτερα χαίρομαι που φτάνω σε αυτή τη διάκριση με τον Αθλο Ορεστιάδας, γιατί αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα. Ωστόσο, αυτή η επιτυχία, είναι μια ομαδική δουλειά, ενός συνόλου που μέρα με τη μέρα βελτιώνεται και δουλεύει όλο και πιο σκληρά. Για αυτό είμαι βέβαιος πως η πρώτη νίκη στην Κηφισιά, είναι μόνο η αρχή για τον Άθλο…»

Η DREAM TEAM ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β ΦΑΣΗΣ VOLLEY LEAGUE 2022-23

MVP ΒΙKOΣ COLA: Γίρι Κόβαρ (Iταλία – Τσεχία) (ακραίος) (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Διαγώνιος: Μπραμ Βαν ντε Ντρις (Βέλγιο) (Π.Α.Ο.Κ.)
Κεντρικοί: Δημήτρης Τζούριτς (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ), Γκλαντσόουν Μαγκαλάες (Βραζιλία) (Άθλος Ορεστιάδας)
Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Ακραίοι: Γίρι Κόβαρ (Iταλία – Τσεχία) (ακραίος) (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Τζόνλεν Κρουζ Μπαρέτο (Πήγασος Πολίχνης)
Πασαδόρος: Σταύρος Κασαμπαλής (Άθλος Ορεστιάδας)

Share it