Search

Πρώτος βαθμός για την Αλεξανδρούπολη στη Γ’ Εθνική με 2 γκολ στις καθυστερήσεις!

Από το ναδίρ στο ζενίθ μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε η Αλεξανδρούπολη FC στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα για την 4η εμβόλιμη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Στο στάδιο Φώτης Κοσμάς η ομάδα του Ευόσμου προηγήθηκε 2-0 αλλά αυτή του Έβρου με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις του ματς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας που είναι και ο πρώτος της στο φετινό πρωτάθλημα. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση λόγω προβλήματος με τον γιατρό αγώνα. Τα πράγματα πήγαν άσχημα για τους Θρακιώτες από την αρχή, αφού στο 13′ ο Πέριτς έδωσε προβάδισμα στον Αγροτικό. Η Αλεξανδρούπολη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο α’ μέρος με τον διαιτητή Τσοπουλίδη να δείχνει «παίζετε».

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα, με τον Ζουλούμη να κάνει το 2-0 στο 65′. Όσο κυλούσαν τα λεπτά τόσο φαινόταν ότι η Αλεξανδρούπολη δεν θα γλιτώσει την 4η της ήττα στη σεζόν. Οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη όμως είχαν άλλη άποψη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κώστας Πατσιώρας μείωσε μετά από αναταραχή στην άμυνα του Αστέρα και στο 5ο ο Παπάζογλου μετά από προσπάθεια του Καρακασίδη, βρήκε δίχτυα για το τελικό 2-2.

Μετά το ματς υπήρξε και διακομιδή δύο παικτών στο νοσοκομείο. Ο λόγος για τον Τρανόπουλο της Αλεξανδρούπολης και τον Κωτσούλα του Αγροτικού. Ο πρώτος χτύπησε στο κεφάλι και φαίνεται να έπαθε διάσειση, ενώ ο δεύτερος δεν μπορούσε να αναπνεύσει λόγω προβλήματος πιθανότατα στον πνευμονοθώρακα.

Την Κυριακή για την 5η αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Διαιτητής: Τσοπουλίδης – Βοηθοί: Σπάρταλης, Φεράτογλου (Ξάνθης)

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη (Ν. Ουσταμπασίδης): Κεσουδάκης, Αμπραχαμιάν, Ράλλης, Μπαρμπαγιάννης, Τσιεγγελίδης, Πατσιώρας Κ., Χοψονίδης, Πατσιώρας Α., Γκαϊδατζής, Χριστοφορίδης, Καρακασίδης.

Αγροτικός Αστέρας (Χ. Δανδίκας): Φαρμάκης, Φετεινίδης, Κοτανίδης, Αιχμαλωτίδης, Νιαζήφογλου, Θεοωρίδης, Κουκουλέκης, Πέριτς, Νίκο, Ζουλούμης, Κωτσούλας.

Share it