Search

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Πανθρακικό από τον Πανδραμαϊκό στην Δράμα!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έσπασε τον αήττητο του Πανθρακικού που υπέστη βαριά ήττα με 4-1 στην Δράμα από τον Πανδραμαϊκό, που για πολλούς θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση και την άνοδο, στα πλαίσια της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής(δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα και την βαθμολογία)

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Δραμινούς που μόλις στο 2′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννόπουλου με καρφωτή κεφαλιά του Κουκόλη πήραν κεφάλι στο σκορ, ενώ στο 7′ “σόκαραν” ακόμα περισσότερο τους Κομοτηναίους καθώς με νέα ασίστ του Γιαννόπουλου ο Παυλίδης αυτή την φορά με σουτ έκανε το 2-0. Η πρώτη αντίδραση του Πανθραικού ήρθε στο 40′ όμως η κεφαλιά του Σαπνάρα δεν βρήκε στόχο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αρετά.

Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και το κατάφερε στο 68′ όταν μετά από γύρισμα του Αρετά ο Σαπνάρας με προβολή σκόραρε για το 2-1. Όμως η χαρά τους δεν κράτησε πολύ καθώς στο 72′ ο Μπερούκας κέρδισε πέναλτι με τον Αχαλινόπουλο να ευστοχεί για το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 84′ ο Παυλίδης, με τους γηπεδούχους να χάνουν και πέναλτι στο 91′ όταν σε νέο πέναλτι που κέρδισε ο Μπερούκας το εκτέλεσε ο ίδιος σημαδεύοντας όμως το κάθετο δοκάρι του Κοτσάκη που είχε μια πολύ καλή επέμβαση και σε σουτ του Παυλίδη.

Καλείται να ξεπεράσει γρήγορα την βαριά ήττα ο Πανθρακικός που την Κυριακή έχει μπροστά του ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ποσειδώνα στη Νέα Μηχανιώνα. Στην Θέρμη θα ταξιδέψει ο Πανδραμαϊκός που θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σαφούρης με βοηθούς τους Χολάνη και Παπαδόπουλο όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Πέτρος Στοϊλας): Σοϊλεμέζογλου, Μεντής, Ιγνατίου (46’ Τάσιος), Βασίλιεβτς, Μαχαίρας (65’ Μπερούκας), Μπάμπουρας (79’ Μπαμπαλής), Αχαλινόπουλος, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος (90’ Καπουσούζης), Κουκόλης, Παυλίδης (90’ Μητρούσης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Νίκος Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς (51’ Αντωνιάδης), Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Σαπναράς, Χακάν, Γιαννατσικίδης, Σμάλης (67’ Φουρλατάρας), Βάσκος, Ντίνας (74’ Παχούμης), Τανζού Χαλίλ Ιμπρά.

Photo Credit: Dramasport.gr

Share it