Search

Αλεξανδρούπολη: Διαμαντίδης και Τσαρτσαρής έβαλαν «Τρίποντο στα σχολεία»!

Μπάλες, χαμόγελα, παιδικές φωνές και πολλά καλάθια!

Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς τα πρωινά αυτή την εβδομάδα στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, καθώς ο Δήμος Αλεξανδρούπολης φιλοξενεί για τρίτη χρονιά το πρόγραμμα “Τρίποντα στα Σχολεία” του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8-12 ετών έχουν την ευκαιρία με την κατάλληλη καθοδήγηση να αποκτήσουν την σωστή νοοτροπία που απαιτεί ένα ομαδικό άθλημα και να αγαπήσουν το μπάσκετ.

Και ποιος θα μπορούσε να τους δώσει την πιο κατάλληλη καθοδήγηση από τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Κώστα Τσαρτσαρή που αποδεχόμενοι την πρόσκλησή του Δήμου, σήμερα (30/11) βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Οι δύο πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, υπέγραψαν αυτόγραφα, βγήκαν φωτογραφίες και μύησαν τα παιδιά την μαγεία της «πορτοκαλί θεάς.

Το αθλητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τρίποντα στα σχολεία» εκπονείται με την υποστήριξη της FIBA στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Her World Her Rules και Europe Youth Development Fund, σε συνεργασία με τις Ενώσεις, τις Τοπικές Επιτροπές της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης των Γραφείων Φυσικής Αγωγής των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Στην Αλεξανδρούπολη εκτός από τους Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή, βρίσκονται για τον ίδιο λόγο ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας και ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική του ’87 Νίκος Σταυρόπουλος.

Share it