Search

Α΄ ΕΠΣ Ξάνθης: Το τρίτο ημίχρονο στα παιχνίδια που έγιναν σε Πηγάδια, Ζυγό, Γενισέα και Αμοιρίδειο

Με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 31 τερμάτων σε 6 ματς διεξήχθη η 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας, οπού είχαμε 4 νίκες γηπεδούχων, 1 διπλό και 1 ισοπαλία

Κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν ο Άρης Πετεινού που κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής τον Απόλλωνα Ξάνθης με 2-1. Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα

Πέρασε σαν “σίφουνας” από το Αμοιρίδειο η Αναγέννηση Θαλασσιάς!

Σε τρομερή περίοδο φόρμας είναι η Αναγέννηση Θαλασσιάς που πέτυχε νέα εντυπωσιακή νίκη κερδίζοντας μέσα στο Αμοιρίδειο τον ΑΠΟΞ με 6-1, με την ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές να μετρά 4 διαδοχικές νίκες έχοντας μάλιστα καταφέρει να πετύχει 24 τέρματα και δεχτεί μόλις 3 σε αυτό το νικηφόρο σερί.

Στα του αγώνα στο Αμοιρίδειο η Αναγέννηση μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 9′ πήρε κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Λάζαρου Ορφανίδη που στο 1” διπλασίασε τα τέρματα τόσο τα δικά του όσο και της ομάδας του.  Πριν καν συμπληρωθεί το 20λεπτο η Θαλασσιά πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Γιάννη Καζάκη να σκοράρει για 6ο διαδοχικό ματς(!) κάνοντας το 0-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και με ωραίο τέρμα του Χελιδώνη μείωσαν σε 1-3, όμως η χαρά τους κράτησε λίγο καθώς με νέο τέρμα του Καζάκη στο 57′ η Αναγέννηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Στο 77′ και το 85′ οι δύο παίκτες που βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, Λάζαρος Ορφανίδη και Γιάννης Καζάκης σκόραραν εκ νέου κάνοντας αμφότεροι χατ-τρικ.

Και τώρα ώρα για ντέρμπι, με την Αναγέννηση να υποδέχεται το Σάββατο(3/12) τον Άρη Πετεινού σε ένα ματς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ενώ η ομάδα του ΑΠΟΞ έχει νέο δύσκολο ματς παίζοντας την ίδια μέρα με την Ασπίδα στο γήπεδο ΑΟΞ.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Αχιλλέα Τόσκα και Σάββα Ασικίδη

ΑΠΟΞ(Λ. Πετρίδης): Σανικιώτης, Κουτσός, Καψάσκης(60′ Βυδουράς), Θεοδωρίδης, Δουγανικιώτης, Βαρελάς(68′ Παπαδόπουλος), Ξενίδης(46′ Νικάκης), Χελιδώνης(78′ Καραγκιοζίδης), Μαστανιάδης, Καραμπατζάκης(78′ Τριανταφυλλάκος), Σουκρή Ογλού

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Απ. Κουτρουλός): Σαϊλάκης(70′ Απαλαγάκης), Σταύρου, Κοτζάκελης(20′ λ. τρ. Λαρίσης), Κουτίνης, Μουζαφέρογλου, Ορφανίδης, Μπουτζικούδης(60′ Ντεμίρι), Τουργαίδης Κ.(46′ Γκριγκοριάν), Μιχαηλίδης, Καζάκης, Κούπας(46′ Κοτζακελίνης Α.)

Γενισέα “9 αστέρων” με έξι διαφορετικούς σκόρερ κόντρα στον Απόλλωνα Διομήδειας!

Σε περίοδο δυνατού φορμαρίσματος είναι η Ελπίδα Γενισέας που μετά τα δύο διαδοχικά τρίποντα με Δροσερό και Κουτσό έδωσε συνέχεια στο σερί της επικρατώντας με το εντυπωσιακό 9-1 του Απόλλωνα Διομήδειας.

Η Ελπίδα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο του αγώνα με δύο τέρματα του Κλεντή Ζυκολλάρι πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-0.

Με κεφαλιά του Μιχάλη Μελισσόπουλου στο 7′  και ωραίο τέρμα του Θωμά Τσέκου στο 15′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0 με το σκορ ημιχρόνου να διαμορφώνεται στο 41′ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Ηλία Αναστασιάδη που μείωσε σε 4-1.

Και στο δεύτερο μέρος η Ελπίδα ήταν καταιγιστική και με δύο τέρματα του Κώστα Ξαντινίδη στο 48 και το 51′, που σκόραρε για τρίτο διαδοχικό ματς, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 6-1.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της θέλει να δώσει η Ελπίδα που το Σάββατο δοκιμάζεται στην Μάνδρα κόντρα στον Ερμή

Ακολούθησε το τέρμα του Σάκη Κωνσταντινίδη στο 55′ και του Γιάννη Μπουνταγκίδη να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 6-1, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 77′ με τον Κλεντή Ζυκολλάρι να σημειώνει χατ-τρικ

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Εμίν Εμίνογλου με βοηθούς τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Βαμβακίδη

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Ν. Ανθόπουλος): Θεοχάρους, Δημητριάδης Β., Δημητριάδης Χ., Μακράκης(46′ Κωνσταντινίδης Αθ.), Μελισσόπουλος, Μπουνταγκίδης Γ., Ζυκολλάρι, Πανταζίδης, Ξαντινίδης, Τσέκος, Γκασιμπαγιαζίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ(Στ. Κωνσταντινίδης): Κοτρανίδης, Αλή Οσμάν Σ., Εμίν Χασάν, Κωνσταντινίδης Ε., Τεμίρογλου, Καζαζιάδης, Αλή Οσμάν Χ. Αναστασιάδης, Τοπούζ, Δεμήρ, Νικολαίδης Ν.

Πρώτη αγωνιστική νίκη για Ασπίδα Πηγαδίων που έσπασε το αήττητο της Ασπίδας Ξάνθης!

Μια σπουδαία νίκη, την πρώτη αγωνιστική της, πέτυχε η Ασπίδα που επικράτησε στο γήπεδο των Πηγαδίων της συνονόματης Ασπίδας Ξάνθης που μάλιστα υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Το ματς ήταν αρκετά δυνατό με αμφότερες τις ομάδες να ψάχνουν τη νίκη και να την κυνηγούν δημιουργώντας αρκετές στιγμές στην αντίπαλη εστία, χωρίς όμως να το καταφέρνουν στο πρώτο μέρος. Κάτι που συνέβη τελικά στο 60′ με τέρμα του Σάββα Θαμνίδη που έβαλε μπροστά την ομάδα των Πηγαδίων που εν συνεχεία προσπάθησε να προφυλάξει το προβάδισμα καταφέρνοντας το αν και από το 77′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του  τερματοφύλακα των γηπεδούχων Βασίλη Μαρτίνη με απευθείας κόκκινη καθώς έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής σταματώντας προσπάθεια των φιλοξενούμενων.

Το τελικό 1-0 έμεινε και η ομάδα των Πηγαδίων πανηγύρισε την πρώτη αγωνιστική της νίκη και πλέον στρέφει την προσοχή της στο σημαντικό Σαββατιάτικο ματς με τον Ηρακλή στον Ζυγό. Για την Ασπίδα Ξάνθης διανύουμε εβδομάδα με συνεχόμενα ματς καθώς μετά τον αγώνα στα Πηγάδια θα υποδεχτεί την Τετάρτη(30/11, 15:00) τον Φίλιππο Δροσερού στην Λευκόπετρα στο εξ΄ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΞ στο γήπεδο ΑΟΞ.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Στράτος Σαββόγλου με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Ολυμπιά Κρυσταλλίδου.

ΑΣΠΙΔΑ ΠΗΓΑΔΙΩΝ(Φ. Καλτσίδης): Μαρτίνης, Καρακατσάνης, Σαββιδης, Παπαστεφάνου, Τζιρίδης, Κυράπογλου, Αλβανίδης(77′ Μακρίδης Ε.), Ελευθεράκης(85′ Πουρναράκης), Θαμνίδης, Αραπατζής Δ.(46′ Κελγιώργης, 85′ Κούτρας), Σεβδίλης.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Ν. Χατζηπαρασευάς): Μοσχίδης, Σνιμσίκοβ(70′ Γεωργόπουλος), Παπάζογλου, Φώτης, Δεμένικος, Παπακυριάκου(85′ Μακρίδης Σ.), Δεληωρίδης(58′ Καμίλης), Κιαχίδης Απ., Τσολακίδης(85′ Ντουρμπάκου) , Μαλαδένης Μ.(58′ Βαρσάμης), Γιαρμαντζίδης

Ενώ το μοναδικό ματς που έληξε ισόπαλο ήταν στην Φελώνη με Βιστωνίδα και Παύλο Μελά Κουτσού να μένουν στο 1-1. Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα

Ματσάρα στον Ζυγό με μεγάλη ανατροπή και νίκη του Ηρακλή κόντρα στον Ερμή Μάνδρας!

Τρομερό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ζυγού με τον Ηρακλή αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο πρώτο μέρος να κάνει επική ανατροπή στο ματς με τον Ερμή Μάνδρας και να φτάνει στη νίκη με 5-3 που επαναφέρει τους “μπλέ” στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιάννη Χούπτερη μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και στο 17′ να πάρει κεφάλι στο σκορ μετά από ωραίο τελείωμα του Σαντιλιάνο Κρέκα που έβαλε μπροστά στο σκορ τους “πράσινους”. Η ομάδα του Ζυγού προσπάθησε να αντιδράσει όμως το σουτ του Τενεκέ σταμάτησε εντυπωσιακά στο 24′ ο Τσούκης, ενώ στο 43′ ο πιτσιρικάς του Ερμή που εντυπωσιάζει με την παρουσία του μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Στην επανάληψη το νεανικό σύνολο του Άγγελου Χασιώτη έβγαλε τρομερή αντίδραση, καταφέρνοντας ναι μειώσει αρχικά με τον Γιάννη Ισκελή στο 47′. Για να έρθει στο 72′ το τέρμα του Λευτέρη Δρόσου στο 72′ για την ισοφάριση. Μάλιστα στο συγκεκριμένο δεκάλεπτο η ομάδα του Ηρακλή ήταν άκρως εντυπωσιακή καθώς μετά την ισοφάριση κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά να σκοράρει τρεις φορές(!) για την ολική ανατροπή,

Στο 74′ ο Ισκελής με το δεύτερο προσωπικό τέρμα έβαλε μπροστά την ομάδα του, για να έρθει στο 75′ και το 78′ ο Στέλιος Κωφίδης με δύο τρομερά σουτ να σκοράρει για το 5-2 υπέρ του Ηρακλή, με το τελικό σκορ(5-3) να διαμορφώνει στο 92′ ο Σαντιλιάνο Κρέκα που σημείωσε χατ-τρικ φτάνοντας τα έξι τέρματα στο πρωτάθλημα.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από την δεύτερη διαδοχική νίκη ο Ηρακλή παίζει εκ νέου εντός έδρας υποδεχόμενος το Σάββατο(3/12) την Ασπίδα Πηγαδίων. Ενώ η ομάδα του Ερμή που μπορεί να μένει χωρίς βαθμό ωστόσο οι εμφανίσεις της στα τελευταία ματς είναι κάτι παραπάνω από πειστικές, την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί ακόμα ένα δύσκολο ματς καθώς θα υποδεχτεί στην Μάνδρα την Ελπίδα Γενισέας.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αλέξανδρος Διαλυνάς με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Γιώργο Κουτσογιάννη

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Αγγ. Χασιώτης): Κουρτίδης Φ., Τενεκές, Ιγνατιάδης, Κουρτίδης Χ.(46′ Ισκελής), Μπαλάσης, Παπαδόπουλος Μ., Μπογιατζόπουλος Γ.(58′ Αδαμίδης), Μπογιατζόπουλος Α., Κωφίδης Στ.(80′ Κωνσταντινίδης), Βαλαβάνης(82′ Ελευθεριάδης), Κωφίδης Κ.(46′ Δρόσος)

ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ(Γ. Χούπτερης): Τσούκης, Τσιλιγγαρίδης(85′ Μυταφίδης), Σαχολλάρι, Καλλίδης Α., Καρακάσης Ε., Θεολογίτης, Κουμουλίδης Α.(85′ Μακρίδης Ε.), Κρέκα Σ., Εμίνογλου, Πουτακίδης, Καρακάσης Α. (47′ Ανασταασιάδης, 56 λ.τρ. Ροσολλάτος)

Την ζωντανή ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων σας προσέφεραν

Share it