Search

Πέμπτη στην Ευρώπη η Ασημάκη από το Διδυμότειχο!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της αθλήτριας του Σ.Γ. Τάε Κβο Ντο Διδυμοτείχου Λαμπριάνας Ασημάκη στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων κορασίδων -47 που διεξήχθη στην Μάλτα.

Εκεί, συμμετέχοντας ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας, κατέκτησε την 5η θέση.

Η Ασημάκη νίκησε στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την πρωταθλήτρια της Αυστρίας, αλλά ηττήθηκε στα προημιτελικά από την πρωταθλήτρια της Ισπανίας, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία.

Το Δ.Σ του Συλλόγου και ο Προπονητής συγχαίρουν την πρωταθλήτρια και όλη την ελληνική αποστολή για τις επιτυχίες. Επίσης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την προπονήτρια κ. Τζένη Σκεπετάρη Ζηνέλη που καθοδήγησε την αθλήτρια, τους προπονητές της Εθνικής μας ομάδας κ. Ιακωβάκη Αποστόλη και κ. Παρασίδη Κύριακο, καθώς και τον Αρχηγό Αποστολής κ. Μακρινάκη Ιωσήφ που στηρίζουν το κάθε παιδί ξεχωριστά. Επίσης, την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την υποστήριξη και τις ευκαιρίες που δίνει στους αθλητές.

Η Λαμπριάνα με την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πριμοδοτείται για την εισαγωγή της σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας.

 

Share it