Η Αλεξανδρούπολη ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη σειρά των αναπτυξιακών τουρνουά

Άρχισε στην κεντρική Ελλάδα (Βόλο), «κατέβηκε» στην Αττική και τώρα «ανεβαίνει» βόρεια η σειρά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Η Αλεξανδρούπολη θα είναι ο επόμενος σταθμός το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου.

Στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» θα πραγματοποιηθεί το 3ο τουρνουά της στον θεσμό, το οποίο παράλληλα θα είναι το 3ο της τρέχουσας σεζόν μετά από εκείνα στην Αγριά Βόλου και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Θα το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία ΜΓΣ Εθνικός και ΑΣ Φάρος και υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 157 και προέρχονται από 28 σωματεία της χώρας. Η Αλεξανδρούπολη επιστρέφει στη διοργάνωση πανελλήνιου τουρνουά μικρών ηλικιών μετά από 3,5 χρόνια και την άνοιξη του 2019, όταν οργάνωσε το 2ο αναπτυξιακό της.

Μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς η αναπτυγμένη στο άθλημα, πόλη, ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Παρασκευή περισσότερα από 300 άτομα και ο στόχος της είναι να παρουσιάσει ένα γενικά πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Παράλληλα το μεγάλο event θα βάλει δυναμικά την περιοχή στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού. Πρώτη φορά οργάνωσε με επιτυχία τέτοιο τουρνουά τον Μάρτιο του 2018 και δεύτερη τον επόμενο χρόνο, την ίδια εποχή.

Τώρα, στα μισά του φετινού προγράμματος οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 32 εφήβους, 10 νεάνιδες, 33 παίδες, 11 κορασίδες, 33 παμπαίδες, 6 παγκορασίδες, 22 μίνι παμπαίδες και 10 μίνι παγκορασίδες. Καθίσταται έτσι δυνατό, να διεξαχθούν 8 ηλικιακές κατηγορίες για 3ο συνεχόμενο τουρνουά.

Share it