Search

Photos: Μοιράστηκαν βαθμούς αλλά όχι και εντυπώσεις στο ματς της Βιστωνίδας με το Κουτσό!

Με το ματς της Βιστωνίδας με τον Παύλο Μελά Κουτσού να λήγει ισόπαλο με 1-1 έπεσε η αυλαία της 6ης στροφής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με τις δύο ομάδες να φτάνουν τους 8 βαθμούς(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Η ομάδα της Βιστωνίδας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4′ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με το σουτ του Κιολείδη να περνά ελάχιστα πάνω από την εστία του Πανδράκη, και αφού έστειλε το μήνυμα στο 6′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα όταν μετά από κάθετη πάσα του Φώτη Τζεβελέκη ο Ιορδάνης Γκιορτζίνης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Κουτσού και αφού πέρασε και τον πίκερ των φιλοξενούμενων πλάσαρε για το 1-0

Η Βιστωνίδα συνέχισε να είναι επιθετική και μετά το γκολ, και στο 16′ παραλίγο να σημειώσει πανομοιότυπο τέρμα με τον Τζεβελέκη να κάνει την κάθετη ο Γκιορτζίνης να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας να ντριπλάρει τον κίπερ του Κουτσού όμως άνοιξε αρκετά την μπάλα και το πλασέ από δύσκολη θέση έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Μελισσόπουλος.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε με νέες ευκαιρίες στο 31′ με το σουτ του Φώτη Τζεβελέκη να περνά μόλις άουτ και στο 36′ στην εκτέλεση φάουλ του ίδιου παίκτη η μπάλα σταμάτησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Κουτσού που αντέδρασε και στο 38′ άγγιξε την ισοφάριση όμως μετά το γύρισμα του Θώμογλου το σουτ του Σεβαστάκη απέκρουσε ο Αραμπατζής και έδιωξαν οι αμυντικοί της Βιστωνίδας πριν η μπάλα φτάσει ξανά στον παίκτη του Κουτσού που ήταν έτοιμος να την σπρώξει στα δίχτυα.

Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκε και αυτή στην ομάδα της Βιστωνίδας που ήταν πολύ ανώτερη των αντιπάλων της στο πρώτο μέρος, με τον Αγγελίδη στο 43′ να κάνει την σέντρα και την κεφαλιά του Ανδρέα Σαμαρά να περνά ελάχιστα πάνω από την εστία του Πανδράκη.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν με στόχο να ψάξουν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και στο 68′  σε μια ανύποπτη φάση ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός και εκ των κορυφαίων του Κουτσού, Δημήτρης Εφεντόπουλος ανετράπη μέσα στην περιοχή κερδίζοντας πέναλτι με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 1-1.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης η Βιστωνίδα προσπάθησε να αντιδράσει όμως το σουτ του Παπάζογλου στο 74′ δεν βρήκε στόχο ενώ στο 76′ το σουτ του Φώτη Τζεβελέκη σταμάτησε εντυπωσιακά ο Πανδράκης. Η τελευταία φάση του αγώνα πάντως ανήκε στο Κουτσό με τον Καράνταη στο 79′ να κάνει το γύρισμα και το σουτ του Σεβαστάκη να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Αραμπατζή.

Ικανοποίηση για την εικόνα ειδικά στο πρώτο μέρος όχι όμως με το αποτέλεσμα για την ομάδα της Βιστωνίδας που θέλει να κλείσει με δύο νίκες το 2022 έχοντας μπροστά του το ματς με τον Απόλλωνα στην Διομήδεια το Σάββατο(3/12) και με την Μάνδρα στην Φελώνη στις 10/12.

Παρά τα αρκετά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Παύλος Μελάς στο ντεμπούτο του Χρήστου Σαμαρά είχε καλή παρουσία και έφυγε με έναν σημαντικό βαθμό από την Φελώνη, και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον Φίλιππο Δροσερού στο Κουτσό στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος για το 2022 καθώς στο τελευταίο αγωνιστικό Σάββατο(10/12) θα έχει τρίποντο άνευ αγώνα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Δημήτρη Δανδανόπουλο και Νίκο Ταρινίδη.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Δ. Καρύδης): Αραμπατζής Π. Ανηπαρόπουλος(79′ Ρόμπης), Μετεντζίδης, Τζεβελέκης Ζ., Κιολείδης, Κεσκινίδης(71′ Παπάζογλου), Σαμαράς Ανδρ.(46′ Ζώτος Χ.), Μπαμπούρης, Γκιορτζίνης, Τζεβελεκης Φ., Αγγελίδης

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ(Χρ. Σαμαράς): Πανδράκης, Φυλαχτάκης(31′ Σεβαστάκης), Τηλαβερίδης, Γούλας Χ.(65′ λ.τρ. Πατσίκας), Μελισσόπουλος Μ.(83′ Θεοφυλάκης), Λέκα, Γκασπαριάν(83′ Μπεκδές), Εφεντόπουλος, Καράνταης, Αλεξούδης, Θώμογλου

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it