Search

Photos: Ψυχωμένος Άρης Αβάτου πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν με μεγάλη νίκη επί της Δόξας Δράμας!

Με “χρυσό σκόρερ” τον Σιμάρ Χασάνογλου και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Άρης Αβάτου πέτυχε σπουδαία νίκη επικρατώντας της Δόξας Δράμας στο γήπεδο της Φελώνης, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή που προερχόταν από δύο ήττες έβγαλε τρομερό πάθος και ψυχή στο παιχνίδι μπαίνοντας αποφασισμένη για τη νίκη, και στο 7′ μετά από σέντρα του Ψεμματά και γύρισμα του Λεωντσάκου ο Χασάνογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι “κιτρινόμαυροι” συνέχισαν να είναι πιεστικοί, ζήτησαν πέναλτι στο 11′ σε πτώση του Βασιλάκη εντός περιοχής, ενώ στο 19′ το δυνατό σουτ του Γκαρνέτα απέκρουσε ο Μπεζυρτζής.

Η πρώτη “απάντηση” των Δραμινών ήρθε στο 25′ με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου να περνά ελάχιστα δίπλα από την εστία του Καρά Ισμαήλ που ωστόσο ήλεγχε την πορεία της μπάλας, ενώ στο 28′ το αδύναμο σουτ του Ψεμματά δεν δυσκόλεψε τον κίπερ των Δραμινών.

Στο 40′ η ομάδα της Ξάνθης άγγιξε το δεύτερο γκολ όμως ο Μπεζυρτζής είχε καλή τοποθέτηση και σταμάτησε το σουτ του Γιάννη Μουξιού που βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας των Δραμινών. Με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου, σε ένα πρώτο μέρος που ο Άρης Αβάτου ήταν πολύ ανώτερος των αντιπάλων του με τους παίκτες του Κώστα Μπεδρελή να βγάζουν στο γήπεδο δείγμα του ταλέντου που διαθέτουν.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Στην επανάληψη όπως ήταν λογικό η ομάδα του ξανθιώτη προπονητή, Κυριάκου Κετσιεμενίδη, μπήκε πιο δυνατά απείλησε με φάουλ του Κόντου στο 51′ αλλά και κεφαλιά του Μκρτσιάν στο 59′  όμως σε αμφότερες ο Τσατάι Καρά Ισμαήλ είχε απάντηση

Με αρκετές αλλαγές να γίνονται και πολύ τακτική στο ματς ο ρυθμός έπεσε αρκετά στην συνέχεια με τους Δραμινούς να έχουν την κατοχή αλλά να δυσκολεύονται να φτάσουν στην εστία του Καρά Ισμαήλ με αξιώσεις. Η φάση του αγώνα σημειώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Καρά Ισμαήλ να κάνει σπουδαία επέμβαση στην προσπάθεια του Κυριακίδη κρατώντας το 1-0 για την ομάδα του Αβάτου σταματώντας και την κεφαλιά του Μκρτσιάν μετά την εκτέλεση κόρνερ.

Πολύ σημαντική νίκη τόσο βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά για την ομάδα του Άρη Αβάτου που πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής(4/12) με το Νέστο Χρυσούπολης εκ νέου στην Φελώνη καθώς την Τετάρτη θα έχει ρεπό. Από την άλλη η Δόξα καλείται άμεσα να ξεπεράσει την ήττα έχοντας νέα δύσκολη έξοδο παίζοντας στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης(30/11) με τον Απόλλωνα στο Παραλίμνιο πριν το δικό του ρεπό της Κυριακή

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Χάψας με βοηθούς τους Μυσιρλή και Ζαχαριά όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κώστας Μπεδρελης): Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης (79′ Τσάπαρης), Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης, Μουξιός(89′ Αγροκώστας Δ.), Κοντογιαννίδης(89′ Θεοδωρόπουλος), Γκαρνέτας (66′ Αναγνωστόπουλος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Μπεζυρτζής, Θεοδοσιάδης (35′ Πιτσόλης), Ντόσης, Φραγκούλης (46′ Παπαϊωάννου), Μκρτσιάν, Τζελίδης, Μπλιός, Περσίδης (58′ Χατζηδημητρίου),Πιρές, Κόντος, Παπαδόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it