Search

Οι σκόρερ των 53 εκ των 103 τερμάτων στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης μετά από 5 στροφές! Οι 10 σκόρερ που οδηγούν την κούρσα

Με συνολικά 103 τέρματα να έχουν σημειωθεί έχουν διεξαχθεί οι 5 πρώτες αγωνιστικές στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, εκ των οποίων τα 53 έχουν σημειώσει 10 παίκτες

Την κούρσα των σκόρερ οδηγεί ο πολύπειρος επιθετικός & αρχηγός της Αναγέννησης Θαλασσιάς, Γιάννης Καζάκης που έχει σκοράρει 9 τέρματα αλλά το πλέον εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει και στα 5 ματς που έχει δώσει η ομάδα του! ενώ τα 7(1 χατ τρικ και 2 φορές από δυο γκολ) τα σημείωσε στα τελευταία τρία ματς της ομάδας του.

Από κοντά στα 7 τέρματα είναι ο συμπαίκτης του στην Αναγέννηση Λάζαρος Ορφανίδης αλλά και ο παλιός του συμπαίκτης και τα τελευταία χρόνια παίκτης του Άρη Πετεινού, Γιάννης Χριστοφορίδης. Ο δεύτερος να σημειωθεί πως ξεκίνησε εντυπωσιακά σημειώνοντας 6 γκολ στην πρεμιέρα με Διομήδεια και ένα με Μάνδρα όμως ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός αγώνων στα επόμενα τρία ματς. Ενώ ο Ορφανίδης παρότι δεν παίζει ως φορ είναι άκρως κομβικός για το επιθετικό κομμάτι της ομάδας του καθώς όποτε έχει σκοράρει η Θαλασσιά δεν έχει χάσει.

Στα 6 τέρματα ακολουθεί ο Χρήστος Μαρκοσιάν που έχει κάνει εντυπωσιακή επιστροφή στον Απόλλωνα και μαζί με τον Παναγιώτη Κατσιλίδη που έχει πετύχει 4 τέρματα είναι αυτοί που οδηγούν τον Απόλλωνα στο εκπληκτικό ξεκίνημα τους με 5/5. Στα 6 τέρματα είναι και ο Γιώργος Μαστανιάδης που έχει σκοράρει τα 6 από τα 7 τέρματα της ομάδας του.

Στα 4 γκολ βρίσκουμε 3 παίκτες, καθώς πέρα από τον Κατσιλίδη του Απόλλωνα καρέ τερμάτων έχουν σημειώσει ο μέσος του Άρη Πετεινού Στέργιος Παυλίδης που μαζί με τον Άγγελο Τουρατζίδη έχουν σκοράρει αμφότεροι στα 3 τελευταία ματς της ομάδας τους με τον ίδιο να έχει ένα γκολ παραπάνω χάρις τα δύο που σημείωσε με στην Μάνδρα. Τέσσερα τέρματα έχει σημειώσει και ο επιθετικός της Ελπίς Γενισέας, Κώστας Ξαντινίδης και μάλιστα όλα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές που σκόραρε από δύο τέρματα.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Από τρία γκολ έχουν σημειώσει ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Άγγελος Τουρατζίδης που έχει σκοράρει από ένα γκολ στα 3 από τα 4 ματς που έχει δώσει η ομάδα του Πετεινού. Ενώ από τα πλέον εντυπωσιακά ξεκινήματα στο Ανδρικό πρωτάθλημα έχει κάνει ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του Ερμή, Σαντιλιάνο Κρέκα, που προέρχεται από την Ακαδημία του Ορφέα Ξάνθης και σε δύο ματς που αγωνίστηκε κατάφερε να σημειώσει τρία τέρματα!

Κορυφαία επίθεση της κατηγορίας μετά από 5 στροφές έχει η Αναγέννηση Θαλασσιάς με 21 γκολ εκ των οποίων τα 18 στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, ακολουθεί στα 18 τέρματα ο Άρης Πετεινού. Στην τρίτη θέση είναι ο Απόλλωνας Ξάνθης με 15 τέρματα ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνουν οι Ελπίς Γενισέας με 8 και ΑΠΟΞ με 7 γκολ.

Η ομάδα με τον μεγαλύτερο πλουραλισμό σκόρερ είναι ο Απόλλωνας Ξάνθης με 7 διαφορετικοί του παίκτες να έχουν συμβάλει στα τέρματα που έχει πετύχει ο σύλλογος, ενώ ακολουθούν με 6 διαφορετικούς σκόρερ οι Άρης Πετεινού, Αναγέννηση Θαλασσιάς και Φίλιππος Δροσερού, με την 5αδα να κλείνει ο Ηρακλής Ζυγού με 5 διαφορετικούς σκόρερ.

Αναλυτικά οι τοπ10 σκόρερ μετά από 5 αγωνιστικές είναι οι:

9 γκολ: Γιάννης Καζάκης (Αναγέννηση Θαλασσιάς)

7 γκολ: Γιάννης Χριστοφορίδης (Άρης Πετεινού), Λάζαρος Ορφανίδης (Αναγέννηση Θαλασσιάς)

6 γκολ: Χρήστος Μαρκοσιάν (Απόλλων Ξάνθης), Γιώργος Μαστανιάδης (ΑΠΟΞ)

4 γκολ: Στέργιος Παυλίδης (Άρης Πετεινού), Παναγιώτης Κατσιλίδης (Απόλλων Ξάνθης), Κώστας Ξαντινίδης (Ελπίς Γενισέας)

3 γκολ: Άγγελος Τουρατζίδης (Άρης Πετεινού), Σαντιλιάνο Κρέκα (Ερμής Μάνδρας)

Share it