Search

Photos: Πήρε φόρα η Γενισέα που πέρασε εντυπωσιακά από το Κουτσό!

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη κόντρα στο Δροσερό η Ελπίδα Γενισέας πέτυχε ακόμα μια σημαντική νίκη επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-0 μέσα στο Κουτσό επί του Παύλου Μελά, ένα βαρύ αποτέλεσμα που έφερε κα την λύση της συνεργασίας της ομάδας του Κουτσού με τον Ρωμανό Κοντογιαννίδη(δείτε ΕΔΩ)

Η ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο άγγιξε δύο φορές το γκολ, αρχικά όταν ο Τσέκος βρήκε ωραία τον Γκασιμπαγιαζίδη στην περιοχή με το σουτ του τελευταίου να περνά ελάχιστα άουτ ενώ ίδια κατάληξη είχε το νέο σουτ του Γκασιμπαγιαζίδη μετά από κλέψιμο και γέμισμα του Γιώργου Βασιλειάδη.

Η πίεση της Ελπίδας συνεχίστηκε και στο 23′ απέδωσε καρπούς όταν ο Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης με ωραία προσπάθεια βρήκε τον Κώστα Ξαντινίδη σε θέση βολής και αυτός με ιδανικό τελείωμα σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική κάνοντας το 0-1 για την Ελπίδα.

Μετά το γκολ η ομάδα του Κουτσού προσπάθησε να αντιδράσει όμως η απουσία της τελευταίας στιγμής, είχε ενοχλήσεις στην προθέρμανση ο Χίντ Ιμέρ, αλλά και η σημαντική απουσία του Γκασπαριάν δημιούργησαν πρόβλημα στην θέση του “9” για το Κουτσό που δεν μπορούσε να απειλήσει, με το 0-1 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η Ελπίδα μπήκε ακόμα πιο εντυπωσιακά και σε μόλις 23′ λεπτά κατάφερε να σκοράρει ακόμα 3(!) τέρματα. Η αρχή έγινε στο 48′ όταν η μακρινή μπαλιά του Κώστα Τυριάκη βρήκε τον Πέτρο Γκασιμπαγιαζίδη που κοντρόλαρε ιδανικά και με ωραίο τελείωμα την έστειλε στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-2.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τυριάκη να σκοράρει με τον μέσο της Ελπίδας να τελειώνει ιδανικά για το 0-3 μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή του Κουτσού.

Για να έρθει στο 63′ ξανά ο Κώστας Ξαντινίδης που μετά τα δύο γκολ κόντρα στο Δροσερό σκόραρε δεύτερο γκολ και στο Κουτσό για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Μετά και το 4ο τέταρτο γκολ όπως ήταν αναμενόμενο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος

Πήρε φορά η Ελπίδα που κατάφερε να πετύχει δύο πολύ σημαντικές νίκες φτάνοντας έτσι τους 10 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές και το ερχόμενο Σάββατο(26/11) θα υποδεχτεί στην Γενισέα τον Απόλλωνα Διομήδειας. Για ακόμα ένα εντός έδρας ματς ο Παύλος Μελάς δεν κατάφερε να επικρατήσει(στο προηγούμενο ήρθε ισόπαλος με την Ασπίδα) και έτσι έμεινε στους 7 βαθμούς, την προσεχή Κυριακή(27/11) και με νέο προπονητή στον πάγκο η ομάδα του Κουτσού έχει δύσκολη έξοδο στην Φελώνη κόντρα στην Βιστωνίδα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Δανδανόπουλο και Σπύρο Σπάρταλη.

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ(Ρ. Κοντογιαννίδης): Πανδράκης, Ιωαννίδης(67′ Μπεκδές), Τηλαβερίδης(46′ Λέκα), Πατσίκας, Γούλας Χ.(49′ Σεβαστάκης), Κοψαλίδης, Θώμογλου, Λαμπρινάκης(46′ Μελισσόπουλος), Αλεξούδης, Εφεντόπουλος, Καράνταης Μ.(67′ Γούλας Β.)

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Ν. Ανθόπουλος): Ζαρζακόπουλος, Βασιλειάδης(60′ Δημητριάδης Β.), Δημητριάδης Χ., Μακράκης(60′ Κωνσταντινίδης), Μελισσόπουλος, Τυριάκης, Ζυκολλάρι(60′ Μπουνταγκίδης Γ.), Πανταζίδης(70′ Πεντεζίδης), Ξαντινίδης(74′ Λεσκόφτσης), Τσέκος, Γκασιμπαγιαζίδης

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it