Search

Α’ ΕΠΣ Ξάνθης: Χώρισαν οι δρόμοι Παύλου Μελά Κουτσού και Ρωμανού Κοντογιαννίδη!

Στην λύση της συνεργασίας τους μετά απο 4,5 μήνες συνεργασίας προχώρησαν Παύλος Μελάς Κουτσού και Ρωμανός Κοντογιαννίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SA η διοίκηση του συλλόγου μετά από επικοινωνία με τον τεχνικό της ομάδας σε φιλικό κλίμα προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ευχαριστώντας τον πολύπειρο τεχνικό για την προσφορά του στον σύλλογο και την προσπάθεια που κατέβαλε. Θυμίζουμε πως μετά από πέντε αγωνιστικές ο Παύλος Μελάς με τον Ρωμανό Κοντογιαννίδη στο τιμόνι έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Οι δρόμοι των δύο πλέον χωρίζουν με τους ιθύνοντες του Παύλου Μελά να είναι σε αναζήτηση του νέου τεχνικού, και εκτός απροόπτου στο ματς της προσεχούς Κυριακής(27/11) με την Βιστωνίδα στην Φελώνη θα έχουν στην άκρη του πάγκου σε ρόλο υπηρεσιακού τον Φίλη Πανδράκη.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Στην σχετική του ενημέρωση ο σύλλογος αναφέρει: “Η διοίκηση του Παύλου Μελά Κουτσού ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ρωμανό Κοντογιαννίδη τον ευχαριστεί και του εύχεται Καλή συνέχεια στην καριέρα του”

 

Share it