Search

Μαχητικός Άρης Αβάτου παρά τις πολλές απουσίες κόντρα στον δυνατό Απόλλωνα στο βροχερό Παραλίμνιο!

Με πολλές και σημαντικές απουσίες παρατάχθηκε στο γήπεδο του Παραλιμνίου Σερρών ο Άρης Αβάτου που πάλεψε κόντρα στους δυνατούς Σερραίους χάνοντας όμως τελικά με 3-1.(δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία)

Κάτω από δυνατή βροχή η ομάδα του Απόλλωνα μπήκε αρκετά δυνατά στο ματς και στο 17′ κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Πέτρου να κάνει το 1-0, με την απάντηση όμως του Άρη να είναι άμεση  και τρία λεπτά αργότερα ο Γιάννης Μουξιός σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του Αβάτου για φέτος για το 1-1.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πήραν ξανά τα ηνία και στο 27′ ο πρώην μεσοεπιθετικός των τμημάτων Υποδομής του ΑΟΞ, Κώστας Καρατλίδης με ωραίο τελείωμα μετά από λάθος στην ξανθιώτικη άμυνα έβαλε ξανά μπροστά τον Απόλλωνα για το 2-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους αν και οι παίκτες του Άρη κατάφεραν να ισορροπήσουν.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε παρά τις δύσκολες συνθήκες να βρει ξανά τον τρόπο να ισοφαρίσει είχε κάποια μακρινά σουτ χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στον ξανθιώτη πρώην κίπερ του Άρη και νυν του Απόλλωνα, Γιώργο Νομικό, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 79′ με τον Γκούμα να σκοράρουν και τρίτο γκολ για το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο Άβατο πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου(26/11) με Δόξα Δράμας στα Βαφέικα ενώ έχοντας ρεπό την Τετάρτη(30/11) θα φορτσάρουν για το Κυριακάτικο(4/12) με Νέστο Χρυσούπολης ξανά στα Βαφέικα. Από την άλλη ομάδα των Σερρών θα παίξει κατά σειρά με Αγροτικό Αστέρα εκτός, Δόξα Δράμας εντός και με την Αλεξανδρούπολη στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ασβεστόπουλος  της ΕΠΣ Κιλκίς με βοηθούς τους Μαυρίδη(Κιλκίς) και Μποίτσιο(Δράμας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Ν. Καραμπετάκης): Νομικός, Κιουτσεκτσίδης(58′ Καραμπατάκης), Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης Δ.(58′ Ζιάκας), Γκούμας, Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης Β.(36′ Παπαδόπουλος Ι.), Καρατλίδης(70′ Λιάρας), Πέτρου, Τζαμπέγια

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Παπαχρήστου(55′ Θεοδωρόπουλος), Ψεμματάς, Χασάνογλου, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης, Μουξιός(80′ Καραμανίδης), Κοντογιαννίδης(63′ Τσάπαρης), Αναγνωστόπουλος(55′ Αγροκώστας Δ.)

Share it