Search

Ήττα στο φινάλε για την Εθνική στο φιλικό με τους Ούγγρους στην Βουδαπέστη!

Με άδεια χέρια έφυγε από το «Puskas Arena» η Εθνική μας ομάδα που παρότι έβγαλε χαρακτήρα και έφτασε στην ισοφάριση με πέναλτι του Μπακασέτα,  ηττήθηκε από την Ουγγαρία με 2-1, με τον Κάλμαρ να σκοράρει το νικητήριο γκολ στο 93’ με εκτέλεση φάουλ!

Λίγα πράγματα από την Ελλάδα στη διάρκεια του 90λεπτου που δεν μπορούσε να απειλήσει στην επίθεση κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο ενώ είχε θέματα στην άμυνα με τους Ούγγρους να φτάνουν με χαρακτηριστική ευκολία στην εστία του Πασχαλάκη.

Όπως και στο φιλικό με τη Μάλτα έτσι και κόντρα στην Ουγγαρία η Ελλάδα είχε πολλές απουσίες και δη στο αμυντικό της κομμάτι αλλά την ίδια ώρα και σε αντίθεση με το φιλικό που έδωσε στη Βαλέτα πριν λίγες μέρες δεν μπόρεσε να απειλήσει μπροστά και είναι χαρακτηριστικό πως σε ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο δεν είχε τελική στην εστία.

Η Ελλάδα μπήκε στην αναμέτρηση έχοντας την υπεροχή στο ματς και την κυκλοφορία της μπάλας. Όλα αυτά όμως μέχρι έξω από την περιοχή του Ντίμπους καθώς δεν μπορούσε να πατήσει σε αυτή με αξιώσεις. Αντίθετα οι Ούγγροι εξέθεσαν την άμυνα της Ελλάδας στο 15′ όταν έκλεψαν τη μπάλα και με πέντε πάσες μπήκαν στην περιοχή με τελικό αποδέκτη τον Ρόλαντ Σάλαϊ που με πλασέ άνοιξε το σκορ και έγραψε το 1-0.

Βασικοί ξεκίνησαν οι Κομοτηναίοι Μάνταλος και Ιωαννίδης, με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να γίνεται αλλαγή στο 60′ ενώ ο μέσος της ΑΕΚ έπαιξε σε όλο το ματς.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ντίμπους (90+2′ Ζάπανος), Μπότκα (71′ Λανγκ), Όρμπαν, Α. Σάλαϊ, Φιόλα, Νάγκι, Στάιλς, Κέρκεζ (53′ Νάγκι), Τζούτζακ (53′ Άνταμ), Ρ. Σάλαϊ (71′ Ντάρνταϊ), Σομποσλάι (90+2′ Κάλμαρ).

ΕΛΛΑΔΑ: Πασχαλάκης, Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης (68′ Κυριακόπουλος), Κουρμπέλης (87′ Παπανικολάου), Μπουχαλάκης (68′ Χατζηγιοβάνης), Μπακασέτας, Μασούρας (87′ Δουβίκας), Μάνταλος, Ιωαννίδης (60′ Φούντας).

Share it