Search

Το τρίτο ημίχρονο και 11 tips απο την 4η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης!

Με εντυπωσιακά σκορ και νίκες των δύο πρωτοπόρων, Κεραυνού Λευκόπετρας και Κεντητή που έφτασαν τους 10 βαθμούς διεξήχθη η 4η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας στην οποία σημειώθηκαν συνολικά  25 γκολ και είχαμε 3 νίκες γηπεδούχων, 2 διπλά και μια χορταστική ισοπαλία

Πάμε όμως να δούμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία της 4ης στροφής της Β’ κατηγορίας:

1. Από τα 25 τέρματα που σημειώθηκαν στην τα 14 σημειώθηκαν σε Σταυρούπολη και Κιμμέρια, σε δύο συγκλονιστικά ματς με τρομερή διακύμανση και πολύ ωραία τέρματα να σημειώνονται. Ιδιαίτερα το παιχνίδι μεταξύ της Δόξας Σταυρούπολης και του Κότινου που έληξε με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 5-3 είναι από τα πλέον εντυπωσιακά που έχουν γίνει έως τώρα. 

2. Τρεις ομάδες έφτασαν αισίως τα 11 γκολ έχοντας την κορυφαία επίθεση έως τώρα. Με τους Κεραυνό Λευκόπετρας, Κεντητή και Δόξα Σταυρούπολης να είναι στην κορυφή των ομάδων με την καλύτερη επίθεση, την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν οι Ατρόμητος Χρύσας, Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας και Κότινο που έχουν σημειώσει από 9 τέρματα.

3. Με τον Τόλη Τσανακτσόγλου της Αναγέννησης Παλιάς Χρύσας να είναι έως τώρα ο τοπ σκόρερ με 5 τέρματα με τους Βασίλη Λαζαρίδη(Κεραυνός Λευκόπετρας), Ρασήτογλου Ενίς(Κεντητή), Μιλαχήμ Μιλαχήμογλου(Κεντητή) και Γιώργο Θωμαίδη(Δόξα Σταυρούπολης) να έχουν σημειώσει από 4 τέρματα

4. . Όσον αφορά την καλύτερη άμυνα και εκεί βρίσκεται στην κορυφή ο Κεραυνός Λευκόπετρας που έχει δεχτεί μόλις 1 τέρμα, ενώ ακολουθεί η Μύκη που έχει δεχτεί 3. Από 4 τέρματα έχουν δεχτεί οι Κεντητή και Σέλινο, ενώ 5 η Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας.

 

5. Στην 4η στροφή αν μη τι άλλο ξεχώρισαν η μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Λευκόπετρας στο ντέρμπι των Κεραυνών στο Κατράμιο σε ένα αρκετά δυνατό ματς που κρίθηκε με εύστοχο πέναλτι του Λαζαρίδη στο 3′ λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, αλλά και η νέα εντυπωσιακή νίκη της Κεντητής.

6. Φυσικά όπως προαναφέραμε τρομερά ματς έγινα στην Σταυρούπολη με Δόξα και Κότινο να προσφέρουν τρομερό θέαμα, ενώ ματσάρα έγινε και στα Κιμμερία με φοβερή διακύμανση και ανατροπή στην ανατροπή με Εθνικό και Γοργόνα να μένουν τελικά ισόπαλοι με 3-3.

7. Ανατρεπτική και σπουδαία νίκη πέτυχε και ο Ατρόμητος Χρύσας επί του Εχίνου σε ένα ματς που κρίθηκε στο 90′, ενώ η Μύκη ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Παλιά Χρύσα έχοντας εξαιρετική απόδοση σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

8.  Διατήρησαν και μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής το αήττητο τους οι Κεραυνός Λευκόπετρας, Κεντητή και Ατρόμητος Χρύσας. Αντίθετα την πρώτη τους αγωνιστική νίκη ψάχνουν οι Εθνικός Κιμμερίων, Εχίνος Σπορ και Δόξα Μυρωδάτου

9. Από τα πλέον εντυπωσιακά της Β’ κατηγορίας αποτελεί αν μη τι άλλο πως μετά και το πέρας της 4ης στροφής η απόσταση μεταξύ της κορυφής και του 8ου της βαθμολογίας είναι μόλις 4 βαθμού! ενώ με τον 11ο η διαφορά είναι στους 6.

10. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η αγωνιστική που έρχεται με το ντέρμπι του Κεραυνού Λευκόπετρας με την Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας να ξεχωρίζει, ενώ πολύ μεγάλα παιχνίδια αναμένεται να γίνουν σε Κεντητή, Εχίνο, Χρύσα και Γοργόνα ενώ στα Κιμμέρια ο ΑΟ Κότινου θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες για να πλησιάσει στην κορυφή. Ξεκούραστο τρίποντο θα έχει η Μύκη

11. Η 4η στροφή επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά πως θα έχουμε πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα φέτος, με το SA χάρις την συμβολή των υποστηρικτών σας προσφέρει σε ζωντανή ενημέρωση την εξέλιξη των αγώνων κάτι που θα συνεχίσει να κάνει μέχρι και το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

 

Share it