Search

Συνεχίζει αήττητος ο Άρης Πετεινού που πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του ΑΠΟΞ υπό το βλέμμα…σκάουτερ μεγάλης Ελληνικής ΠΑΕ!

Απόλυτος Άρης Πετεινού πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του ΑΠΟΞ κάνοντας το 4/4 και πλέον μετά την ξεκούραση που έχει μπροστά του θα ανεβάσει ρυθμούς καθώς έρχονται συνεχόμενα ντέρμπι, σε ένα ματς που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsaddict.gr η ομάδα του ΑΠΟΞ φιλοξένησε σκάουτερ μεγάλης Ελληνικής ΠΑΕ που βρέθηκε στο Αμοιρίδειο για να δει από κοντά το ματς εστιάζοντας σε έναν συγκεκριμένο παίκτη, και πιο συγκεκριμένα τον ταλαντούχο 14χρονο μεσοεπιθετικό Γιάννη Αποστολίδη που δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει το μεγάλο βήμα! Ενώ ο ίδιος είδε με ενδιαφέρον και άλλους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες των δύο ομάδων

Στα του αγώνα η ομάδα του Άρη μπήκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά πολύ δυνατά και μόλις στο 4′  είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα με τον Τυριάκη να κάνει εξαιρετική ατομική ενέργεια όμως είδε τον Σανικιώτη να σταματά το σουτ του, με τον κίπερ του ΑΠΟΞ να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση και στο σουτ του Τουρατζίδη στο 20′.

Σε ένα ματς που ο αέρας έπαιξεν σημαντικό ρόλο καθώς ήταν τόσο ισχυρός που δυσκόλευε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, η ομάδα του Πετεινού συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 35′ μετά από ασίστ του Κουτσομιχάλη ο Τυριάκης έκανε το σουτ που βρήκε ακόμα μια φορά “στοπ” από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη η ομάδα του Πετεινού μπήκερ ακόμα πιο δυνατά έχοντας δύο μεγάλες στιγμές για να πάρει το προβάδισμα, αρχικά με τον Σανικιώτη να σταματά στο 50′ την προσπάθεια του Τουρατζίδη ενώ στο 55′ το σουτ του Παυλίδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 60′ ο κίπερ του ΑΠΟΞ σταμάτησε νέο σουτ του Τουρατζίδη, κάτι που όμως δεν συνέβησε στην φάση του 70′ όταν ο περσινός τοπ σκόρερ του πρωταθλήματος,  Άγγελος Τουρατζίδης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στο γάμα της εστίας των γηπεδούχων για το 0-1. Ενώ στο 78′ οι φιλοξενούμενοι “καθάρισαν” το ματς όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δασκαλάκη ο Παυλίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Με τους γηπεδούχους στην πιο σημαντική τους στιγμή να βλέπουν τον Αθανασίου να σταματά την προσπάθεια του Νικάκη

Έχοντας το 4/4 ο Άρης θα έχει ξεκούραστο τρίποντο αυτή την αγωνιστική μια και έχει μπροστά του ματς με τους Τοξότες, ενώ ο ΑΠΟΞ έχει μπροστά του νέο ματς με πρωτοπόρο παίζοντας αυτή την φορά στην Εκτενεπόλ με τον Απόλλωνα Ξάνθης(Θυμηθείτε την βαθμολογία της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης). Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Δανδανόπουλο και Εμίν Κεχαγιά

ΑΠΟΞ(Λ. Πετρίδης): Σανικιώτης, Κουτσός, Καραπαντζίδης(56′ Καψάσκης), Θεοδωρίδης, Δουγανικιώτης, Βαρελάς, Αποστολίδης(75′ Νικάκης), Χελιδώνης, Μαστανιάδης, Καραμπατζάκης(65′ Τουμπαρίδης), Σουκρή Ογλού(65′ Ξενίδης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Σιδηράς, Δασκαλάκης, Ρέβης, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Πουτακίδης, Μετεντζίδης(75′ Φλώρος), Κουτσομιχάλης, Τουρατζίδης(86′ Παπαϊωάννου), Τυριάκης(61′ Εφέντη)

Share it