Έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 800.000 για να αποκτήσει Σβάρνα η Ρακόβ!

Οριστική η απόφαση της Ρακόβ για χρήση του buy out του Στράτου Σβάρνα ύψους 800.000 ευρώ, που προβλέπεται στη συμφωνία δανεισμού του Έλληνα στόπερ από την ΑΕΚ.

Πριν λίγες μέρες ο τεχνικός της Ρακόβ, Μάρεκ Πάπσζουν δημοσιοποίησε τη σαφή σκέψη των ιθυνόντων της ομάδας του για να γίνει χρήση του buy out που έχει προβλεφθεί στη συμφωνία δανεισμού του Στράτου Σβάρνα από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 η απόφαση αγοράς του Έλληνα κεντρικού αμυντικού είναι ήδη ειλημμένη, με τους πρωτοπόρους του πολωνικού πρωταθλήματος να καταβάλλουν τις – όπως προκύπτει από την Πολωνία – προβλεπόμενες 800.000 ευρώ(με την ΑΕΚ να κρατάει και το 20% των δικαιωμάτων του) και να αγοράσουν τον 25χρονο πρώην αμυντικό της Ξάνθης

Κίνηση λογική μιας και ο Σβάρνας είναι ως τώρα αν όχι ο καλύτερος, αλλά έστω ένας από τους τρεις καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της Ekstraklasa δικαιώνοντας έτσι και την επιμονή των υπευθύνων της Ρακόβ, οι οποίοι είχαν κάνει κίνηση για την αγορά του τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς όμως επιτυχία λόγω αναθεώρησης από πλευράς ΑΕΚ, προτού το καλοκαίρι επανέλθουν και τότε καταφέρουν να τον αποκτήσουν δανεικό.

Παρά τη δεδομένη – και αμετάβλητη – απόφαση για χρήση του buy out (σ.σ. οι 800.000 ευρώ που θα δοθούν θα ισοφαρίσουν τη μεγαλύτερη μεταγραφική δαπάνη στην ιστορία της Ρακόβ), οι επίδοξοι πρωταθλητές Πολωνίας δεν έχουν ακόμη ενημερώσει επισήμως την ΑΕΚ για την απόφαση αγοράς του Σβάρνα (ο ίδιος εννοείται πως είναι ήδη σύμφωνος με την εν λόγω εξέλιξη). Έτσι κι αλλιώς, το χρονικό περιθώριο που έχουν για την ενεργοποίηση του buy out εκπνέει στα τέλη Απριλίου.

 

Share it