Search

Photos: Η Ελπίδα Γενισέας νικήτρια του ντέρμπι της 4ης στροφής με Φίλιππο Δροσερού!

Η Ελπίδα Γενισέας ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης με τον Φίλιππο Δροσερού, επικρατώντας με 2-0 χάρις σε δύο εύστοχα πέναλτι του Ξαντινίδη και ανέβηκε στην τρίτη θέση (δείτε την βαθμολογία ΕΔΩ)

Στο πρώτο λεπτά το ματς ήταν απόλυτα μοιρασμένο με αμφότερες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους χωρίς να καταφέρνουν να δημιουργήσουν ιδιαίτερες στιγμές στην αντίπαλη εστία, όλα αυτά μέχρι το 19′ όταν ο Τσέκος πρόλαβε την μπάλα αναγκάζοντας τον Τσιλιγκρό να τον ανατρέψει με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Ξαντινίδης για το 1-0.

Μετά το γκολ το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά με την μπάλα να παίζεται πάνω κάτω με ουκ ολίγες δυνατές μονομαχίες, σε μια εξ’ αυτών οι φιλοξενούμενοι έχασαν με τραυματισμό τον Μουσά Εγκέ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με 1-0 υπέρ της Γενισέας.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με την Ελπίδα να χάνει με τραυματισμό τον Νίκο Πανταζίδη, ωστόσο στο 67′ μετά από ατομική ενέργεια του Γκασιμπαγιαζίδη δέχτηκε μαρκάρισμα του Ρετζέπογλου με τον διαιτητή του αγώνα που ήταν κοντά στην φάση να δείχνει πέναλτι υπέρ της Ελπίδας, με τον Ξαντινίδη να ευστοχεί ξανά για το 2-0.

Μετά και το δεύτερο γκολ η Ελπίδα κράτησε παραπάνω μπάλα μην επιτρέποντας στον Φίλιππο να αντιδράσει. με τους φιλοξενούμενους πάντως να βρίσκουν καλή στιγμή στο 80′ όμως την βολίδα του Αμέτ Ερκάν σταμάτησε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ζαρζακόπουλος στην επέμβαση του αγώνα.

Σημαντική νίκη για την Ελπίδα που σημείωσε την πρώτη αγωνιστική της νίκη(έχει και το +3 από το άνευ αγώνα με Τοξότες) φτάνοντας τους 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει στο Κουτσό με τον Παύλο Μελά που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Φίλιππου Δροσερού που έχει 4 βαθμούς μετά από τρία ματς(έχει να παίξει και το αναβληθέν με Ασπίδα) έχοντας φέρει όλα τα αποτελέσματα, και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο νέο ντέρμπι που έχει ο Φίλιππος μπροστά του υποδεχόμενος την Βιστωνίδα στο Δροσερό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σεζέρ Φεράτογλου με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Δημήτρη Μαστρογιαννάκο.

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Ν. Ανθόπουλος): Ζαρζακόπουλος, Βασιλειάδης Γ., Δημητριάδης Χρ., Μακράκης, Μελισσόπουλος Μ., Τυριάκης(87′ Κωνσταντινίδης), Ζιγκολάρι, Πανταζίδης(63′ λ.τρ. Πεντεζίδης), Ξαντινίδης(87′ Τάτσης), Τσέκος, Γκασιμπαγιαζίδης

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ(Ερσ. Καντουχάρ): Δανδανόπουλος, Τσιλιγκρός, Ξιμιτίδης, Καρατζάς, Ρετζέπογλου Ντ., Ζιπίδης, Μουσά Εγκέ(28′ λ.τρ. Χασανκήλ), Μέκερα(80′ Τοπ), Αμέτ Ερκάν, Αλήογλου Μπ.(70′ Τόλιας), Χασάνογλου Ερσ.(80′ Αχμέτ Ι.)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it