Search

Εμπιστοσύνη σε Τότεναμ και Λεβερκούζεν

Αρκετές επιλογές στο σημερινό κουπόνι, την παράσταση κλέβουν οι αναμετρήσεις σε Αγγλία και Γερμανία. Η Τότεναμ υποδέχεται τη Λιντς, ενώ η Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Στουτγάρδη. Και στις δύο αναμετρήσεις, οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και θα τους τιμήσουμε.

Παράλληλα, το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει. Δείτε αναλυτικά το μουντιαλ 2022 προγραμμα

  1. Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη (16:30)

Ξεκινάμε από την Μπουντεσλίγκα. Οι ομάδες ολοκληρώνουν το «βαρύ» τους πρόγραμμα, με την τελευταία αγωνιστική πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ. Η Λεβερκούζεν προέρχεται από θετικά αποτελέσματα και δύο σερί νίκες επί Ουνιόν Βερολίνου (5-0 εντός) και Κολωνίας (2-1 εκτός), δείχνει να βρίσκει ρυθμό με τον ΤσάμπιΑλόνσο στον πάγκο. Η Στουτγκάρδη πήρε κομβική επικράτηση με 2-1 επί της Χέρτα, με… ήρωα τον Έλληνα στόπερΜαυροπάνο, ο οποίος πέτυχε το κινητήριο γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων. Παράλληλα συμπλήρωσε κάρτες, οπότε είναι πολύ σημαντική η απουσία του, μαζί με αυτές των Σιλάς, Έντο. Ποντάρουμε στο 2.37 του άσου με Over 2,5.

  1. Τότεναμ – Λιντς (17:00)

Από δύο αρνητικά αποτελέσματα προέρχεται η Τότεναμ, ηττήθηκε εντός από τη Λίβερπουλ (1-2) κι εκτός από τη ΝότιγχαμΦόρεστ (με 2-0). Ψάχνει ανάκαμψη, καθώς ο ανταγωνισμός στην Πρέμιερ Λιγκ είναι μεγάλος και κινδυνεύει να πέσει εκτός της πρώτης τετράδας. Χωρίς τον παικταρά Σον, αλλά με τους Ριτσάρλισον, Κολουσέφσκι να είναι σε θέση να ξεκινήσουν και να δώσουν βοήθειες επιθετικά στον Κέιν. Η Λιντς με εξαίρεση την πρόσφατη νίκη επί της Λίβερπουλ, δεν έχει κάνει κάτι άλλο αξιοσημείωτο φέτος εκτός έδρας. Ποντάρουμε σε πειστική απάντηση της Τότεναμ και το 2.22 του άσου με Over 2,5.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Share it