Search

Το τρίτο ημίχρονο και 11 tips από την 3η στροφή της Β’ κατηγορίας!

Για ακόμα μια αγωνιστική επιβεβαιώθηκε πως θα έχουμε ένα από τα πλέον συναρπαστικά πρωταθλήματα στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, με την 3η στροφή να επιφυλάσσει 3 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 2 εκτός έδρας μεγάλες νίκες για Σέλινο και Ατρόμητο σε μια αγωνιστική που είχαν απώλειες βαθμών και οι 4 ομάδες που είχαν ξεκινήσει με 2/2!

Πάμε όμως να δούμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία της 3ης στροφής της Β’ κατηγορίας:

  1. Μόλις 11 τέρματα σημειώθηκαν στην 3η αγωνιστική, σε αντίθεση με τα 28 που σημειώθηκαν τόσο στην πρεμιέρα όσο και στην 2η στροφή. Φτάσαμε αισίως τα 67 τέρματα στην κατηγορία

2. Η ομάδα που έχει σκοράρει τα περισσότερα τέρματα μετά και το πέρας της 3ης αγωνιστικής είναι ο Κεραυνός Λευκόπετρας που είναι και η μοναδική ομάδα με διψήφιο αριθμό τερμάτων. Ακολουθούν με 8  η Παλιά Χρύσα, από 7 τέρματα έχουν σημειώσει οι Κεντητή και Ατρόμητος Χρύσας ενώ από 6 γκολ έχουν πετύχει οι Δόξα Σταυρούπολης, ΑΟ Κότινο, και ο Κεραυνός Παλαιού Κατραμίου

3. Όσον αφορά την καλύτερη άμυνα και εκεί βρίσκεται στην κορυφή ο Κεραυνός Λευκόπετρας που έχει δεχτεί μόλις 1 τέρμα, ενώ ακολουθεί η Μύκη που έχει δεχτεί 2, η Παλιά Χρύσα που έχει δει να παραβιάζεται η εστία της 3 φορές. Ενώ από 4 τέρματα έχουν δεχτεί οι Κεντητή, Δόξα Σταυρούπολης, Κότινο και Σέλινο.

4.Για ακόμα μια αγωνιστική είχαμε δύο τέρματα να επιτυγχάνονται από το σημείο του πέναλτι όπως είχε συμβεί και στην 2η αγωνιστική, αρκετά πέναλτι είχαμε και στην πρεμιέρα εκ των οποίων 3 ήταν εύστοχα(είχαμε και δύο άστοχα). Αισίως έχουμε φτάσει τα 7 εύστοχα χτυπήματα πέναλτι.

 

5. Στην 3η στροφή αν μη τι άλλο ξεχώρισαν οι μεγάλες εκτός έδρας νίκες των Ατρόμητου Χρύσας και Άτλα Σελίνου που κατάφεραν να πετύχουν πολύ σημαντικά τρίποντα στην έδρα των Κότινου και Παλαιάς Χρύσας σπάζοντας τους παράλληλα το αήττητο.

6.Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε και η Κεντητή που έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή για ακόμα ένα ματς τον Ενίς Ρασήτογλου κατάφερε να κερδίσει με 2-0 την Δόξα Σταυρούπολης διατηρώντας το δικό της αήττητο σε αντίθεση με την αντίπαλο της και να σκαρφαλώσει στην κορυφή.

7. Κορυφή που βρίσκεται μαζί με τον Κεραυνό Λευκόπετρας που αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο ντέρμπι με την Μύκη. Σε ένα ματς που παρά το 0-0 ήταν χορταστικό από φάσεις ενώ διεξήχθη σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με τους φίλους και των δύο ομάδων μαζί με τις ομάδες να συμβάλουν ώστε να γίνει ένα παιχνίδι σε πολύ καλό κλίμα χωρίς ευτράπελα.

8. Αυτή η αγωνιστική βέβαια ήταν πολύ σημαντική για τους Κεραυνό Παλαιού Κατραμίου, Ατρόμητο Χρύσας και Αετό Γοργόνας καθώς πανηγύρισαν τα πρώτα τρίποντα τους για φέτος. Και αν για το Κατράμιο και την Χρύσα αυτοί δεν ήταν οι πρώτοι βαθμοί αυτοί ήταν οι πρώτοι βαθμοί για τον Αετό. Τους πρώτους της βαθμούς πήρε και η ομάδα του Εθνικού Κιμμερίων χωρίς να χρειαστεί να…ιδρώσει

9. Μάλιστα άξιο αναφοράς το γεγονός πως στις 2 προηγούμενες αγωνιστικές ο Αετός ηττήθηκε σε αμφότερες με 2-1, αποτέλεσμα που έφερε και στην πρώτη του νίκη!

10.Σε ένα ματς που πάντως ξεχώρισε η πολύ όμορφη κίνηση των παικτών της ομάδας της Γοργόνας με πολλαπλούς αποδέκτες(θυμηθείτε ΕΔΩ)

11. Η 3η στροφή επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά πως θα έχουμε πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα φέτος, με το SA χάρις την συμβολή των υποστηρικτών σας προσφέρει σε ζωντανή ενημέρωση την εξέλιξη των αγώνων κάτι που θα συνεχίσει να κάνει μέχρι και το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΔΩ

http://

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

http://

Share it