Search

Με τέρματα των Φώτη Ιωαννίδη & Πέτρου Μάνταλου νίκησαν ΠΑΟ και ΑΕΚ και διατηρήθηκαν στο 1-2 της Super League!

Με τους δύο Κομοτηναίους, Πέτρο Μάνταλο και Φώτη Ιωαννίδη να σκοράρουν και να βοηθούν τα μέγιστα της ομάδες τους στο να πετύχουν νέες νίκες που της διατηρούν στο 1-2 της βαθμολογίας άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League 1

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν απόλυτα κομβικός για δεύτερο διαδοχικό ματς του Παναθηναϊκού καθώς μετά το πέναλτι που κέρδισε κόντρα στον Ολυμπιακό, σκόραρε στο 78′ και οδήγησε τους “πράσινους” σε ακόμα ένα σημαντικό εκτός έδρας αποτέλεσμα και τη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Ιδιαίτερα καθοριστικός ήταν και ο Πέτρος Μάνταλος για την ΑΕΚ καθώς με δίκη του ασίστ ο Γκατσίνοβιτς έκανε το 2-0 στο 11′ με τον Κομοτηναίο στο 60′ να διαμορφώνει το 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ.

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής ο Άρης φιλοδώρησε με 5 τέρματα την Λαμία ενώ ο Ολυμπιακός με τέρμα του Ανδρούτσου κέρδισε στην Λιβαδειά την τοπική ομάδα.  Ενώ σημαντική νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται απόψε(10/11) με τα παιχνίδια ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Γιάννενα(19:00) και Ιωνικός – ΠΑΟΚ(21:30).

Share it