Search

ΕΠΣ Ξάνθης: Έσπασε το αήττητο του Ηρακλή με ανατρεπτική νίκη ο Φίλιππος Δροσερού!(+pics)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Φίλιππος Δροσερού που επικράτησε με 2-1 στο ντέρμπι με τον Ηρακλή Ζυγού στα πλαίσια της 3ης στροφής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ την βαθμολογια) 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 2′ το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αμέτ Ερκάν απείλησε με κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Με την απάντηση του Ηρακλή να είναι η πλέον εντυπωσιακή, καθώς με εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Μπογιατζόπουλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η ομάδα του Δροσερού προσπάθησε να αντιδράσει όμως  το σουτ του Μουσά Εγκέ στο 9′ σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ. Μετά το πρώτο εντυπωσιακό δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε με τον Ζυγό να αγγίζει το δεύτερο γκολ όμως το σουτ του Βαλαβάνη δεν βρήκε στόχο. Εν αντιθέσει με το πλασέ του Μουσά Εγκέ που στο 31′ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 μετά από κίνηση του Ερκάν, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής είχε μεγάλη ευκαιρία για νέο προβάδισμα όμως η προσπάθεια του Στέλιου Κωφίδη στο 57′ δεν βρήκε στόχο. Για να φτάσουμε στο 68′ οπού έγινε η φάση που έκρινε το ματς με τον Ερσάλ Χασάνογλου μετά από ασίστ του Αλή Μπαρή να παίρνει το ριμπάουντ από επέμβαση του Καραλή σε δικό του σουτ και με πλασέ εντός περιοχής έγραψε το 2-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς ο Ζυγός απείλησε μόνο στο 80′ με το σουτ του Κωφίδη να μπλοκάρει σταθερά ο Κυριαζής Δανδανόπουλος.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Ερσάν Καντουχάρ μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Θαλασσιά, έχοντας και το ματς λιγότερο με την Ασπίδα, δείχνοντας πως φέτος είναι ικανή για εξαιρετικά πράγαμτα. Πρώτη ήττα για το νεανικό σύνολο του Ηρακλή μετά την ισοπαλία με Γενισέα και νίκη με Βιστωνίδα, με τους πιτσιρικάδες του Άγγελου Χασιώτη να αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις σε ακόμα ένα ματς.

Την επόμενη αγωνιστική ο Φίλιππος Δροσερού έχει νέο ντέρμπι μπροστά του παίζοντας στην Γενισέα με την Ελπίδα, ενώ ο Ηρακλής θα υποδεχτεί στον Ζυγό τον Παύλο Μελά Κουτσού.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Δανδανόπουλο και Σπύρο Σπάρταλη.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ(Ερ. Καντουχάρ): Δανδανόπουλος Κ., Τσιλιγκρός, Ξιμιτίδης, Καρατζάς, Ρετζέπογλου, Κιουλλού, Μουσά Εγκέ(60′ Αλή Ογλού), Μέκερα(73′ Τόλιας), Αμέτ Ερκάν, Ζιπίδης, Χασάνογλου(82′ Χασανκήλ)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Αγγ. Χασιώτης): Καραλής, Τενεκές, Ιγνατιάδης(71′ Ψαρόπουλος), Μελετιάδης(71′ Δρόσος), Μπαλάσης, Παπαδόπουλος Μ., Βαλαβάνης(24′ Μπογιατζόπουλος Α.), Αδαμίδης(73′ Ξουπλίδης), Ισκελής(46′ Καπζά), Μπογιατζόπουλος Γ., Κωφίδης Στ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΔΩ

http://

Share it