Search

Μεταγραφική αυλαία με τετραπλό χτύπημα για τον Άρη Αβάτου!

Στους ρυθμούς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και του αγώνα στην Καβάλα με ΑΟΚ(θυμηθείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα) κινείται ο Άρης Αβάτου, που με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου προχώρησε στις τέσσερις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή απέκτησε τους Θοδωρή Λαπαδώνη, Άγγελο Ιωαννίδη, Αναστάσιο Μπαμπαλή και Αλέξανδρο Καραμανίδη.

Ο Λαπαδώνης(φωτο πάνω) προέρχεται από μια εκπληκτική σεζόν στον Άρη Πετεινού με την φανέλα του οποίου κατέκτησε το ντάμπλ και πλέον δοκιμάζει το βήμα παραπάνω. Ενώ την τετράδα των γκολκίπερ συμπληρώνει ο γεννημένος το 2003 Δραμινός πορτιέρε, Άγγελος Ιωαννίδης(φωτο κάτω) που αποκτήθηκε από την Προσοτσάνη.

Το τρίτο απόκτημα είναι ο ταλαντούχος ξανθιώτης, γεννημένος το 2006, μεσοεπιθετικός Αναστάσιος Μπαμπαλής(φωτο κατω) που προέρχεται από τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης προερχόμενος απο μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Ξάνθης 2. Ενώ η τελευταία κίνηση είναι ο Θεσσαλονικιός φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Αλέξανδρος Καραμανίδης που έχει αγωνιστεί στα τμήματα Υποδομής του Άρη και τον ΠΑΟΝΕ.

Share it