Search

Το photostory και όσα έγιναν στην ματσάρα της Βιστωνίδας με Ελπίδα Γενισέας!

Ένα από τα καλύτερα και πιο θεαματικά ματς του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης έγινε στην Φελώνη, με την Βιστωνίδα να επικρατεί με 3-2 της Ελπίδας Γενισέας στα πλαίσια της 3ης στροφής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ την βαθμολογια) 

Η Γενισέα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3′ είδε τον Μανιά να σταματά την προσπάθεια του Γκασιμπαγιαζίδη, με την απάντηση των γηπεδούχων να είναι άμεση και στην επόμενη φάση να έχουν δοκάρι σε σουτ του Γκιορτζίνη.

Ο γρήγορος ρυθμός συνεχίστηκε με την Ελπίδα στο 15′ να καταφέρνει να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά από λάθος γύρισμα ο ταχύτατος Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Μετά το γκολ η Βιστωνίδα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 24′ είχε καλή στιγμή με το σουτ του Αγγελίδη να περνά ελάχιστα άουτ, με την Γενισέα να απαντά στο 28′ με νέα επέμβαση του Μανιά σε σουτ του Γκασιμπαγιαζίδη.

Στο 38′ οι γηπεδούχοι που κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια μετά από εκτέλεση φάουλ του Κιολείδη και κεφαλιά του Γκιορτζίνη.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η ομάδα της Βιστωνίδας κατάφερε δύο λεπτά αργότερα την ολική ανατροπή, με τον Φώτη Τζεβελέκη να πιάνει το σουτ που απέκρουσε ο Ζαρζακόπουλος με τον ίδιο να παίρνει το ριμπάουντ και με νέο σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η Βιστωνίδα με ανεβασμένη την ψυχολογία μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος έχοντας δύο μεγάλες στιγμές στο 47′ και στο 49′, αρχικά με το σουτ του Αγγελίδη που πέρασε άουτ και εν συνεχεία το σουτ του Ζαρζακόπουλου στο σουτ του Γκιορτζίνη

Απο εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με αρκετές δυνατές μονομαχίες, μέχρι τουλάχιστον το 75′ όταν μετά από σουτ του Πεντεζίδη και κόντρα σε αμυντικό ο Τσέκος με σουτ εντός περιοχής έφερε ξανά το ματς στα ίσια για το 2-2.

Ακολούθως το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά με φρενήρη ρυθμό. Στο 83′ μετά απο σέντρα του Μετεντζίδη ο Γκιορτζίνης πήρε κεφαλιά ψαλιδάκι με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 85′ η Γενισέα κατάφερε να σκοράρει όμως το γκολ με κεφαλιά του Μολλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ καθώς ο Λεσκόφτσης που ήταν σε θέση οφσάιντ ήταν μπροστά στον κίπερ της Βιστωνίδας και χρεώθηκε με παρεμπόδιση του οπτικού του πεδίου.

Το απίστευτο εφτάλεπτο ολοκληρώθηκε με το γκολ της νίκης της Βιστωνίδας, όταν μετά από σέντρα του Φώτη Τζεβελέκη ο Θανάσης Παπάζογλου με κεφαλιά κατάφερε να σκοράρει για το 3-2

Μάλιστα η Βιστωνίδα έφτασε κοντά και σε νέο γκολ αλλά την προσπάθεια του Τσαπατώλη στο 1′ λεπτό των καθυστερήσεων σταμάτησε πάνω στην γραμμή ο Βαλέριος Δημητριάδης, σε φάση που ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι με τον ρέφερι να δείχνει πως το χέρι που βρήκε την μπάλα ο αμυντικός της Γενισέας ήταν αυτό που στηριζόταν στο τάκλιν του. Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε και αυτή στην Βιστωνίδα με την προσπάθεια του Αγγελίδη να μην βρίσκει στόχο

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Στράτο Σαββόγλου και Νίκο Ταρινίδη.

Την επόμενη αγωνιστική η Βιστωνίδα θα έχει ξεκούραστο τρίποντο πριν το ντέρμπι με τον Φίλιππο στο Δροσερό. Ενώ η Ελπίδα έχει μπροστά της το ντέρμπι με τον Φίλιππο Δροσερού στην Γενισέα.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Δ. Καρύδης): Μανιάς, Τολμίδης, Μετεντζίδης Κ., Μπαμπούρης, Κιολείδης(76′ Παπάζογλου), Κεσκενίδης, Σαμαράς(46′ Ανηπαρόπουλος), Τζεβελέκης Ζ., Γκιορτζίνης(90′ Τσαπατώλης), Τζεβελέκης Φ.(87′ Παπαηλιάκης), Αγγελίδης

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Ν. Ανθόπουλος): Ζαρζακόπουλος, Βασιλειάδης, Δημητριάδης Χρ.(46′ Δημητριάδης Β.), Γεωργιάδης(73′ Μολλά Αμέτ), Μακράκης(90′ Κωνσταντινίδης), Τυριάκης, Ζυκολλάρι(66′ Λεσκόφτσης), Πεντεζίδης(83′ Τάτσης), Ξαντινίδης, Τσέκος, Γκασιμπαγιαζίδης

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

 

Share it