Search

Με 4 προπονήσεις και σκόρερ τον Νιαζίφογλου κέρδισε το Ορφάνι στην πρόβα τζενεράλε του ο Αγροτικός Αστέρας!

Τι και αν μιλάμε για μια ουσιαστικά ολοκαίνουργια ομάδα με πάνω από 20 νέους παίκτες, τι και αν έχουν κάνει όλοι μαζί 4 προπονήσεις ο Αγροτικός Αστέρας στο πρώτο και μοναδικό φιλικό ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

Μάλιστα σκόρερ για την ομάδα του Μάκη Δανίκα ήταν ο 19χρονος ξανθιώτης κεντρικός αμυντικός Μπερκάντ Νιαζίφογλου με κεφαλιά μετά από κόρνερ. Ο Νιαζίφογλου αποτελεί γέννημα θρέμμα των τμημάτων Υποδομής του ΑΟΞ έχοντας αγωνιστεί σε Κ15, Κ17, Κ19 ενώ αποχώρησε πέρσι λόγω σπουδών στην Θεσσαλονίκη και πλέον θα αποτελεί τον βράχο στην άμυνα του Αγροτικού

Παρακάτω πως αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες όπως αναφέρει το soccerpraktor:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Φαρμάκης, Φετεινίδης, Κοτανίδης, Νιαζίφογλου, Αιχμαλωτίδης, Θεοδωρίδης, Δ. Κουκουλέκης, Βασιλάς, Ζουλούμης, Πέριτς, Ζήση. Έπαιξαν και οι Σαλαβιάς, Ζησόπουλος, Κωτσούλας, Χατζηιωάννου, Καλλίας, Νίκος, Φρονιμόπουλος, Κοκονόζι.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ: Παπαβασιλείου, Λουιζίδης, Σούλτσε, Λαμάι, Μπιλίκμπασι, Μάρκου, Καρσλίδης, Κέλο, Βαχανελίδης, Χατζηκυριάκου, Θεοδωρίδης. Έπαιξαν και οι Σιώμος, Πότσι, Ανδρεάδης, Ανδρεανίδης, Ιορδανίδης, Κουμαλάτσιος, Ντουσάι, Αφεντουλίδης, Ναγκόλι, Πέτκος, Καρακούτης.

Share it