Search

Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής και όσα έγιναν στα ματς της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Με τρομερή διακύμανση στα περισσότερα ματς διεξήχθη η άκρως παραγωγικής 2η στροφή του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης. Σε μια αγωνιστική που είχαμε 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 3 νίκες φιλοξενούμενων οπού σημειώθηκαν 28 τέρματα.

Πάμε όμως να δούμε μερικά ενδιαφέρονται στοιχεία των αγώνων της 2ης στροφής:

Στην Γοργόνα Αετός και Κότινο μπήκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν στο 30′ με σκόρερ τον Ιντζέ Καρά Φικρή πήραν κεφάλι στο σκορ όμως ο Αετός πίεσε και κατάφερε να βγάλει αντίδραση πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Καλταπανίδη να ισοφαρίζει σε 1-1. Στην επανάληψη το ματς ήταν “ροντέο” με την μπάλα πάνω κάτι και ειδικά μετά το 65′ όταν με νέο τέρμα του Φικρή η ομάδα του Κότινου πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ μόνο που αυτή την φορά κατάφερε να διατηρήσει μέχρι τέλους φτάνοντας στην δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς ενώ ο Αετός για δεύτερο ματς είχε καλή παρουσία όμως ηττήθηκε στα σημεία.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Κότινου προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση τιμώντας την μνήμη του Δογουκάν Καραοσμάν(δείτε ΕΔΩ). Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Καραλιά και Ασικίδου, την Κυριακή o Αετός παίζει εκ νέου εντός έδρας υποδεχόμενος τον Εχίνο Σπορ ενώ το Κότινο θα υποδεχθεί στα Κιμμέρια τον Ατρόμητο Χρύσας.

ΑΕΤΟΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ(Β. Κωνσταντινίδης): Αρναούτ Μ., Σεφέρ Τ.(78′ Σουβαρή), Αρναούτ, Κουρού Ο., Μπατζάκ, Μπόζ, Χάϊτα, Σοφτά(60′ Νταγκαλά), Καλταπανίδης, Σπυριδωνίδης, Νταλλή

ΑΟ ΚΟΤΙΝΟΥ(Χ. Οσκάν): Μολλά Ογλού Σ., Σουλεϊμάν Ε., Καπζά Ο.(25′ Ντίνο), Τζιχάν Τοπάλ, Αθανασόπουλος(69′ Αλλουσί), Τσιτάκ, Ιντζέ Καρά, Γεωργιάδης(90′ Κουλλάογλου), Χουσείνκο Σ., Καβάζ Μεμεταλή, Καπζά Ε.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

http://

Στην Χρύσα έγινε ένα από τα πλέον εντυπωσιακά ματς σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές με έξι γκολ και φοβερή διακύμανση. Μόλις στο 6′ στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ατρόμητου ο Δημήτρης Καλαϊτζής σκόραρε για το 1-1 με την απάντηση της Κεντητής να έρχεται άμεσα και στο 18′ ο Μιλαχήμογλου Μιλαχήμ έκανε το 1-1. Ένα δεκάλεπτο αργότερα όμως ο Ατρόμητος πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με ωραία προσπάθεια του Μάριου Ευθυμιάδη όμως η Κεντητή βρήκε ξανά αντίδραση και στο 43′ ο Ενίς Ρασήτογλου έκανε το 2-2. Στην επανάληψη ο τρομερός ρυθμός του πρώτου μέρους έπεσε με τους γηπεδούχους να έχουν τα ηνία όμως να μην βρίσκουν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία του Σαλή Εμίνογλου, και ενώ το ματς έδειχνε πως θα λήξει ισόπαλο στο 94′ ο Μιλαχήμογλου κατάφερε να σκοράρει για το 2-3 κι όμως ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει αντίδραση και στην τελευταία φάση του αγώνα στο 96′ ο Καλαϊτζής σε φάση διαρκείας γλύτωσε τον βαθμό για την ομάδα του που για δεύτερο ματς αναδείχτηκε ισόπαλη ενώ ο Κεντητή αν και έφτασε κοντά στη νίκη διατηρεί το γεγονός πως παραμένει αήττητη μετά απο δύο στροφές.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γιώργου Δήμου(δείτε ΕΔΩ). Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ευστάθιος Δρεμσίζης με βοηθούς τους Σπύρο Σπάρταλη και Άγγελο Κοτινούδη

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ(Ιβ. Μίτεφ): Καλαϊτζής Χ., Πορφυράκης, Γουγούσης, Καλαϊτζής Δ., Μποίτσης, Σαντζαρίδης, Δάσκαλος, Βασιλειάδης Γ., Λουκάς, Παππάς, Ευθυμάδης Μ.

ΚΕΝΤΗΤΗ(Μ. Νιχάτογλου): Σαλή Εμίνογλου, Σετάτογλου, Τζεμήλ Ογλου, Σαδουλάογλου, Ραμαδάν, Μιλαχήμογλου Χ., Μιλαχήμογλου Μ., Σερίφογλου, Μουσάογλου, Αχμέτογλου, Ρασήτογλου

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

http://

Στο Μυρωδάτο ο Κεραυνός Λευκόπετρας συνέχισε την εντυπωσιακή του παρουσία στις δύο πρώτες αγωνιστικές και έφυγε νικητής με 1-7. Το σκορ άνοιξε ο Σουκρή Αλημάν μόλις στο 5′ ενώ στο 38′ ο Βασίλης Λαζαρίδης σκόραρε για το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Κεραυνού μπήκε ακόμα πιο δυνατά και στο 50′ ο Ουμούτ Μουμίνογλου σκόραρε για το 0-3, με τους γηπεδούχους να μειώνουν με αυτογκόλ του Καλογερόπουλου. Στο 60′ και το 68′ με δύο τέρματα του Μάνου Χαραλαμπίδη το σκορ άνεβηκε στο 1-5, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται με τα τέρματα των Εφέ Νταγκαλά στο 80′ και Χασάν Τοπτσί στο 87′.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Εμίν Εμίνογλου με βοηθούς τους Αχιλλέα Τόσκα και Στάθη Ξυδιά. Την προσεχή αγωνιστική η Δόξα θα παίξει στο Κατράμιο με τον Κεραυνό ενώ ο Κεραυνός θα υποδεχτεί στην Λευκόπετρα την Μύκη.

Στο Σέλινο τόσο ο Άτλας όσο και η Μύκη παρατάχθηκαν με απουσίες κάτι που όμως δεν φάνηκε καθώς το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό. Στο 22′ οι γηπεδούχοι που έψαχναν την αντίδραση μετά την ήττα της πρεμιέρας κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με εύστοχο πέναλτι του Ντόκο όμως η αντίδραση της Μύκης ήταν άμεση και στο 30′ ο Γιασίν Κιούρτ έκανε το 1-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Άτλα μπήκε δυνατά και στο 58′ ο Δημήτρης Παπαευαγγέλου ενώ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 64′ λόγω αποβολής του Εργκιούλ Κιούρτ, στο τελευταίο ημίωρο το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά και παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν το σκορ δεν άλλαξε με τον Άτλα να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη για φέτος ενώ η Μύκη υπέστη την πρώτη της ήττα

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Κτίστης με βοηθούς τους Οτουζμπίρ και Χάνδρο. Την επόμενη αγωνιστική ο Άτλας θα παίξει στην Χρύσα με την Αναγένηση ενώ η Μύκη παίζει στην Λευκόπετρα με τον Κεραυνό.

ΑΤΛΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ(Κ. Μοσχόπουλος): Καλαμάρης Π., Μαριούλης, Γκούμας, Φίλος, Παπαευγγέλου Γ., Σιδερίδης(62′ Καλαϊτζής Π.), Μοσχόπουλος Π.(82′ Χατζόπουλος), Τσιργιαννίδης(51′ Μπράχα), Ντόκο, Σταυρίδης(82′ Νασούδης), Παπαευαγγέλου Δ.

ΑΟ ΜΥΚΗ(Γ. Γιοβανούδης): Σιμιντηρίδης Π., Καπζά Τ., Μπελούκ, Ρεσήτ, Κιούρτ Ε.(76′ Κιούρτ Ο.), Σαλή Ογλού, Τοπ Αλή, Κιούρτ Ακ., Κιούρτ Γ., Χαλιάλης(76′ Αρναούτ), Μαυρίδης

 

Στην Σταυρούπολη έγινε το ματς της αγωνιστικής με τρομερό ρυθμό και πέντε γκολ. Στο 15′ ο Αλή Αλήογλου έβαλε μπροστά την ομάδα του Κεραυνού που μπήκε πολύ δυνατά όμως η αντίδραση της Δόξας ήρθε άμεσα και στο 28′ ο Μπάμπης Καραγιαννίδης ισοφάρισε για την Δόξα με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη το ματς έγινε ακόμα πιο δυνατό με αμφότερες τις ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα τους βάλει μπροστά, κάτι που κατάφερε εις διπλούν μάλιστα η Δόξα με τον Γιώργο Θωμαίδη που κατάφερε μέσα σε απόσταση 3 λεπτών(70-73) να σκοράρει δύο γκολ και να βάλει μπροστά τους γηπεδούχους με 3-1. Το μόνο που κατάφερε ο Κεραυνός ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 85′ με τον Ερέν Αχμετσίκ, και έτσι η ομάδα του Κατραμίου δεν απέφυγε την πρώτη ήττα ενώ η Δόξα έκανε το 2/2.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Παύλο Καραλευθέρη και Γιώργο Κουτσογιάννη. Την προσεχή αγωνιστική η Δόξα θα παίξει εκτός έδρας με την Κεντητή ενώ ο Κεραυνός θα υποδεχθεί το Κατράμιο την Δόξα Μυρωδάτου.

ΔΟΞΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(Στ. Αγαθαγγελίδης): Τολμίδης Αλ., Σπυρίδης, Αγαθαγγελίδης Σ., Καραγιαννίδης, Θωμαίδης Αν., Μιχαηλίδης Δ., Εκιτσίδης, Συμεωνίδης, Βασιλειάδης Π., Γαβρίδης, Θωμαίδης Γ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Π. ΚΑΤΡΑΜΙΟΥ(Χρ. Νεοφυτίδης): Ιμάμ Εφένδη, Ραμαδάν Κ., Χατζηοσμάν, Καραβασίλης, Λαζαρίδης, Φεϊμή Ιλκ., Σουλεϊμάν Τ., Αλήογλου, Αχμετσίκ, Μπουλούτ Τζ., Σουλεϊμάν Ντ.

Απίθανο φινάλε είχε το ματς στα Κιμμέρια με τον Εθνικό να αιφνιδιάζει την Αναγέννηση μπαίνοντας πολύ δυνατά στο ματς και αφού είχε 1-2 πολύ καλές στιγμές κατάφερε τελικά να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 25′ με εύστοχο πέναλτι του Σιράκ, όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 40′ κατάφεραν με τον Οζέρ Μπασρεντήν να φέρουν το ματς στα ίσια και στην επανάληψη πίεσαν ακόμα περισσότερο για τη νίκη που τελικά ήρθε στο 96′ με buzzer beater της “χρυσής αλλαγής” Σαμπρί Μποασί που πέτυχε μια τρομερή γκολάρα με ανάποδο ψαλιδάκι δίνοντας στην ομάδα της Χρύσας νέο τρίποντο για το 2/2 ενώ ο σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με την πρεμιέρα Εθνικός έμεινε με τις εντυπώσεις της πολύ καλής παρουσίας του.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σεζέρ Φεράτογλου με βοηθούς τους Στέλιο Ζαφειρίου και Αλέξη Χατζηπαναγιώτου. Την επόμενη αγωνιστική ο Εθνικός Κιμμερίων θα έχει ξεκούραση καθώς έχει ματς με το Εράσμιο που αποχώρησε ενώ η Αναγέννηση θα φιλοξενήσει στην Χρύσα τον Άτλα Σελίνου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ(Μ. Χατζημωϋσιάδης): Νταγκαλά, Τσαρικτσή Μ., Δαούτ(79′ Καραχουσείν), Φίλης, Σιράκ, Κατσούλης, Τσαρικτσή Τ., Γκιρετλή Ν.(89′ Χατζηντεμήρ), Γκιρετλή Τζ., Μουσά(38′ Αλή Μ.), Μπουδούρ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. ΧΡΥΣΑΣ(Δ. Μπακάλογλου): Μουαρέμογλου, Καβάς(82′ Μποασί), Σουλεϊμάν Χ., Κωνσταντινίδης, Ρασήμογλου(54′ Φωτιάδης), Παπανίκας, Κίρατζη, Καρύδης, Μυλωθρός, Μπασρεντήν Οζ.(71′ Σελήμ), Τσανακτσόγλου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it