Search

ΕΠΣ Ξάνθης: Οι πέντε παίκτες που μπήκαν φορτσάτοι!

Πανδαισία γκολ είχαμε τις δύο πρώτες στροφές των τριών κατηγοριών της ΕΠΣ Ξάνθης που παρά το αρνητικό των αποχωρήσεων των Αετού Τοξοτών από Α’ και Κεσσάνη Ερασμίου από Β’ έχει και πολλά θετικά τόσο ως προς την ανταγωνιστικότητα των περισσότερων αγώνων αλλά και το θέαμα.

Σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές υπάρχουν και πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν μπει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ως προς το σκοράρισμα, εκ των οποίων οι τρεις σκόραραν και τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Αν μη τι άλλο αυτός που ξεκίνησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο είναι ο Γιάννης Χριστοφορίδης που έχει σημειώσει 7 γκολ στα δύο πρώτα ματς του Άρη Πετεινού, τα έξι εκ των οποίων κόντρα στον Απόλλωνα Διομήδειας ενώ σκόραρε και ένα τέρμα στην Μάνδρα με τον Ερμή. Εξίσου εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα που έκανε και ο Γιώργος Μαστανιάδη με την φανέλα του ΑΠΟΞ έχοντας σκοράρει 4 γκολ στην πρεμιέρα με τον Ερμή ενώ χάρισε με buzzer beater τον βαθμό στην ομάδα του στα Πηγάδια.

Εντυπωσιακά έχουν όμως ξεκινήσει και τρεις παίκτες στην Β’ κατηγορία, με τον Αποστόλη Τσανακτσόγλου να εντυπωσιάζει με το καρέ που πέτυχε στην πρεμιέρα του με την φανέλα της Αναγέννησης Παλαιάς Χρύσας στο ματς με Εχίνο. Καθοριστικό ρόλο από την πρώτη στιγμή έδειξε πως θα έχει με την φανέλα του Κεραυνού Λευκόπετρας ο Βασίλης Λαζαρίδης που πέτυχε δύο γκολ στη νικηφόρα πρεμιέρα της ομάδας του με το Σέλινο ενώ σκόραρε και στο επιβλητικό διπλό της ομάδας του στο Μυρωδάτο, Με φόρα από την περσινή σεζόν ξεκίνησε και φέτος ο Ακίν Κιούρτ με την φανέλα της Μύκης σκοράροντας χατ τρικ στην νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα με Εθνικό Κιμμερίων.

Από δύο γκολ έχουν σημειώσει στις πρώτες αγωνιστικές των τριών κατηγοριών της ΕΠΣ Ξάνθης οι: Παυλίδης, Μετεντζίδης(Άρης Πετεινού), Μαρκοσιάν Χρ.(Απόλλων Ξάνθης), Καζάκης(Αναγέννηση Θαλασσιάς), Μουμίνογλου, Χαραλαμπίδης(Κεραυνός Λευκόπετρας), Καραγιαννίδης, Θωμαίδης(Δόξα Σταυρούπολης), Ιντζέ Καρά Φικρή(ΑΟ Κότινο), Μιλαχήμογλου Μιλαχήμ, Ρασήτογλου Ενις(Κεντητή), Καλαϊτζής(Ατρόμητος Χρύσας), Ασλανίδης(Άρης Πετεινού Β’), Αποστολίδης(ΑΠΟΞ Β’)

Θυμίζουμε πως το Sportsaddict κάθε Σαββατοκύριακο σας προσφέρει την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την ζωντανή εξέλιξη των αγώνων τόσο της Α’ όσο και της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, όπως φυσικά έγκυρα και έγκαιρα τα αποτελέσματα και τους σκόρερ των αγώνων της Γ’ κατηγορίας, χάρις την στήριξη των

Share it