Search

Έπιασε 200αρι συμμετοχών και μπήκε στην κορυφαία 20αδα της ιστορίας της ΑΕΚ ο Μάνταλος!

Ιδιαίτερη σημασία είχε η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τον Πέτρο Μάνταλο. Ο Κομοτηναίος διεθνής πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 82ο λεπτό και στη θέση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Έτσι «έγραψε» την 200η συμμετοχή του με την φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα της Super League.

Ο Θρακιώτης μεσοεπιθετικός έγινε ο 20ος παίκτης και σύντομα αναμένεται να ανέβει υψηλότερα στη λίστα καθώς μπροστά του έχει τους Σπύρο Πομώνη (202), Γιώργο Καραφέσκο (206) και Στέλιο Σεραφείδη (210). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κορυφή βρίσκεται ο Μίμης Παπαϊωάννου με 481 ματς πρωταθλήματος με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Ο Μάνταλος διανύει την 9η σεζόν του στην «Ένωση» και 8η στην πρώτη κατηγορία, αφού έχει αγωνιστεί και μια χρονιά στη Super League 2.

Το σχετικό θέμα στην σελίδα της Super League αναφέρει:

Τις 200 συμμετοχές με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα έφτασε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην κορυφαία εικοσάδα όλων των εποχών για τους Κιτρινόμαυρους.

Η πρώτη του συμμετοχή με την ΑΕΚ στην Α’ Εθνική/Super League ήταν στις 13 Σεπτεμβρίου 2015, στην εντός έδρας νίκη με 3-1 ως αλλαγή στο 78ο λεπτό στη θέση του Μπαρμπόσα. Αυτή είναι η 9η σεζόν του στην ΑΕΚ και η 8η στην Super League, αφού έχει αγωνιστεί και στην δεύτερη κατηγορία για μια περίοδο.

Ο Μάνταλος έχει μπροστά του τον Σπύρο Πομώνη με 202 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ έχει το περιθώριο να ανέβει αρκετές ακόμη θέσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην κορυφή βρίσκεται ο Μίμης Παπαϊωάννου με 481 ματς πρωταθλήματος με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Share it