Search

Φιλική νίκη με ανατροπή για την Αλεξανδρούπολη κόντρα στην Καβάλα

Την άτυπη ρεβάνς για την ήττα που είχε γνωρίσει στο «Ανθή Καραγιάννη» πριν από δύο εβδομάδες πήρε η Αλεξανδρούπολη FC, επικρατώντας 2-1 στο δεύτερο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες αυτή τη φορά στο «Φώτης Κοσμάς».

Ο ΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ όταν στο 12′ ο Καρακώστας μετά από προσπάθεια του Ρουμπιέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα από την περιοχή με πλασέ. Τρία λεπτά μετά η Αλεξανδρούπολη προειδοποίησε με σουτ του Καρακασίδη που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καβάλας. Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 19′ μετά από ασίστ του Παπάζογλου. Στο 22′ μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη θα φύγει άουτ, ενώ στο 35′ ο Σταθάκης μπλόκαρε το σουτ του Πατσιώρα. Στο 40′, μετά από λάθος πάσα του τερματοφύλακα του ΑΟΚ, ο Παπάζογλου θα χρηστεί σκόρερ κάνοντας την ολική ανατροπή για τους Εβρίτες.

Στο β’ μέρος και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους αλλά καμία δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ.

Διαιτητής: Στρατούδης – Βοηθοί: Δήμος, Παλαιοπάνης.

Συνθέσεις: 

Αλεξανδρούπολη FC (Ουσταμπασίδης): Μπόγλου, Τσιτσεκίδης, Τσιεγγελίδης, Παπαγεωργίου, Λίτσιος, Πατσιώρας Α., Ντέμπροβα, Πατσιώρας Κ., Ευθυμιάδης, Παπάζογλου, Καρακασίδης.

ΑΟ Καβάλα (Αγγελίδης): Σταθάκης, Καζαντζίδης, Μπατσάρας, Γερογιάννης, Μπιμπισίδης, Κατσέτης, Βαφειάδης, Σαλπιγγίδης, Ιορδανίδης, Ρουμπιές, Καρακώστας.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it