Search

Photos: Τα είχε όλα το ντέρμπι του Κεραυνού Κατραμίου με τον Ατρόμητο Χρύσας!

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν αυτό στην πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ του Κεραυνού Κατραμίου με τον Ατρόμητο Χρύσας, σε ένα ματς που είχε τέσσερα πολύ ωραία γκολ, φοβερή διακύμανση, χαμένο πέναλτι και απαράμιλλο πάθος χωρίς να λείψει και η ένταση που έφερε και 20λεπτη διακοπή.

Το ματς από τα πρώτα του κιόλας λεπτά προμήνυε πως θα είναι ντέρμπι με αρκετές δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, με αμφότερες πάντως να προσπαθούν να βρουν το γκολ προβαδίσματος με τον Ατρόμητο στο 10′ να αγγίζει το προβάδισμα όμως το χτύπημα πέναλτι του Γαβρίλου Ευθυμιάδη μπλόκαρε ο Ιμάμ Εφένδη.

Και ενώ το πρώτο μέρος έδειχνε πως θα πάει χωρίς γκολ μέσα σε μόλις 6′ λεπτά σημειώθηκαν 3(!) γκολ. Αρχικά στο 35′ ο Τουνάη Σουλεϊμάν με ωραίο σουτ εντός περιοχής έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Ενώ πριν καλά καλά περάσει ένα πεντάλεπτο ο Τζελάλ Μπουλούτ έγινε αποδέκτης μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και με προβολή έκανε το 2-0 για τον Κεραυνό Παλαιού Κατραμίου που είχε το μομέντουμ, όμως στο 41′ ο Παππάς με δυνατό σουτ εντός περιοχής έβαλε ξανά στο ματς τον Ατρόμητο κάνοντας το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με δυνατές μονομαχίες  και λίγες καλές φάσεις. Η στιγμή που τελικά έμελλε να στιγματίσει το ματς σημειώθηκε στο 73′ με τον Λουκά μια φάση που έφερε διαμαρτυρίες από τους φίλους των γηπεδούχων, που ζήτησαν οφσάιντ, μάλιστα αρκετοί εξ’ αυτών μαζεύτηκαν απειλητικά πίσω από την περίφραξη και το σημείο που βρισκόταν ο Α’ βοηθός κάτι που έφερε 20λεπτη διακοπή προτού το ματς αρχίσει ξανά και λήξει χωρίς κάτι αξιοσημείωτο να συμβεί

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αλέξανδρος Διαλυνάς με βοηθούς τους Τσίκα και Οτουζμπίρ. Την Κυριακή ο Κεραυνός δοκιμάζεται στην Σταυρούπολη με Δόξα ενώ ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί στην Χρύσα την Κεντητή.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Π. ΚΑΤΡΑΜΙΟΥ(Χρ. Νεοφυτίδης): Ιμάμ Εφένδη, Οτουζμπίρ Α.(60′ Ντογουκάν), Ραμαδάν, Χατζή Οσμάν, Λαζαρίδης, Καραβασίλης, Σουλεϊμάν Τ.(52′ λ.τρ. Φαμήογλου), Φεϊμή, Τζελάλ Μπ., Αχμετσίκ, Σουλεϊμάν Ντ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ(Ιβάν Μίτεφ): Γιοβαννόπουλος, Πορφυράκης, Γουγούσης(60′ Χρυσοστομίδης), Βουλγαρίδης, Μποίτσης, Σαντζαρίδης, Δάσκαλος, Βασιλειάδης, Ευθυμιάδης Γ.(46′ Λουκάς), Παππάς, Ευθυμιάδης Μ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it