Search

Photos: Με καρέ “Τσάνα” η εντυπωσιακή νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στον Εχίνο για την Αναγέννηση Π. Χρύσας

Με τον Τόλη Τσανακτσόγλου να είναι σε τρομερή μέρα σημειώνοντας καρέ και την ποιοτική της μεσοεπιθετική γραμμή να βγάζει “φωτιές” η Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας κέρδισε με 6-1 τον Εχίνο Σπορ στο εξ’ αναβολής ματς της πρεμιέρας της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ  Ξάνθης.

Η ομάδα της Παλιάς Χρύσας που έχει ενισχυθεί δυναμικά με τον Δημήτρη Μπακάλογλο στο τιμόνι μπήκε εντυπωσιακά στο ματς και στο 27′ ο Τσανακτσόγλου πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της Αναγέννησης. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τουργκάι Χότσκα στο 33′.

Μετά την ισοφάριση οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους και στο 36′ με σκόρερ ξανά τον Τσανακτσόγλου πήραν το προβάδισμα, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Μυλωθρός σκόραρε για το 3-1 στέλνοντας με σημαντικό προβάδισμα την ομάδα του στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη όπως και στο πρώτο μέρος το ματς είχε τρελό ρυθμό με εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τον Μιχάλη Φωτιάδη να κάνει και αυτός εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση με την φανέλα της Αναγέννησης σκοράροντας στο 55′ για το 4-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με ο Τόλης Τσανακτσόγλου που στο 65′ με νέο πολύ όμορφο τέρμα σκόραρε για το 5-1, και στο 71′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι είχαμε το 6-1 που έμεινε μέχρι τέλους.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Σπύρο Σπάρταλη και Εμίν Εμίνογλου. Την Κυριακή η Αναγέννηση δοκιμάζεται στα Κιμμέρια με Εθνικό ενώ ο Εχίνος παίρνει νίκη άνευ αγώνα μετά την αποχώρηση της Κεσσάνης Ερασμίου(δείτε ΕΔΩ)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. ΧΡΥΣΑΣ(Δ. Μπακάλογλου): Μουαρέμογλου Ν., Κωνσταντινίδης Δ., Σουλεϊμάν Χ., Παπανίκας, Ρασήμογλου(72′ Καβάς Τ.), Μπασρεντήν Ογλού Οζ.(56′ Κίρ Αλή), Κίρατζη, Καρύδης, Μυλωθρός(72′ Καρά Μ.), Φωτιάδης(64′ Σελήμ), Τσανακτσόγλου(72′ Μιλέ Ν.)

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Εκ. Καμπούρ – Σ. Γιουρούκ): Καμπούρ Τ., Πιγκάλ(82′ Μουμίνογλου Κ.), Μουαρέμογλου Γ., Οσμάν Κεχαγιά(82′ Τσαούς), Καμπούρ Ε., Σάρ(82′ Κότς), Ντελή Χασάν Ε.(75′ Ντελή Χουσείν), Κεχαγιά, Χατζημεμίς, Χότσκα(75′ Χαλήλ Ρ.), Ντελή Χασάν Κ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

 

Share it