Search

Στην Γ’ Εθνική με Πρόεδρο τον 21χρονο πρωταθλητή πάλης Γ. Κουγιουμτσίδη ο Αγροτικός Αστέρας!

“Λευκός καπνός” στον Αγροτικό Αστέρα καθώς έβγαλε νέα διοίκηση ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο 21χρονος πρωταθλητής Ευρώπης στην ελευθέρα πάλη, Γιώργος Κουγιουμτσίδης.

Μαζί του θα είναι ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Παναγιωτίδης και οι Παύλος Χατζηγεωργιάδης, Αριστείδης Κόκος, Έφη Μαυροματίδου, Δημήτρης Δημητριάδης ενώ ρόλο Τεχνικού Διευθυντή θα έχει Βαγγέλης Κολώνης

Για το ρόστερ όπως σημειώνει το soccerpraktor, από το περσινό δυναμικό πιο πιθανός για να συνεχίσει (αφού οι υπόλοιπο ήδη “έκλεισαν” αλλού), εκτός από ορισμένους νεαρούς, δείχνει ο 23χρονος αριστερός μπακ, Θανάσης Ζουλούμης (στην κεντρική φωτο), που είχε ενεργό ρόλο τα προηγούμενα χρόνια και ως τώρα περίμενε τις εξελίξεις.

Παράλληλα, μόνο απίθανη δε φαντάζει η “επαναφορά” του Τάσου Κουκουλέκη στο ρόστερ, του έμπειρου μεσοαμυντικού που πέρυσι έπαιξε σε Ποσειδώνα Μηχανιώνας και Εδεσσαϊκό, διατηρεί άριστες σχέσεις με στελέχη των “πράσινων”, ενώ και για επαγγελματικούς λόγους θα προτιμούσε να μείνει στη Θεσσαλονίκη (ως τώρα πάντως δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Σε κάθε περίπτωση, εκτός από την πίεση του χρόνου, ο Αστέρας συναντά και ακόμα ένα εμπόδιο, τις λίγες επιλογές διαθέσιμων παικτών, σε σχέση με τη μεγαλύτερη “δεξαμενή” που θα ανοίξει το Γενάρη (σχετικά… παρήγορο οτι δε θα γίνουν πολλές αγωνιστικές μέχρι τότε).

Share it