Search

Εντυπωσιακό φιλικό με 7 γκολ μεταξύ της Ελπίδας Γενισέας και του Άρη Αβάτου!(+pics)

Γκολ και θέαμα προσέφεραν σε ένα πολύ δυνατό φιλικό ματς που έγινε στο γήπεδο της Γενισέας, Ελπίδα και Άρης Αβάτου με νικητές τους “κιτρινόμαυρους” με 4-3!

Η ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου στάθηκε άκρως ανταγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα που μην ξεχνάμε πως αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω, καταφέρνοντας μάλιστα να πάρει κεφάλι στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Θωμά Τσέκου.

Η απάντηση για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή που έδωσε χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, μοιράζοντας αρκετά τον χρόνο μια και την Κυριακή οι “κιτρινόμαυροι” θα δώσουν νέο φιλικό στο Ορφάνι με τον Μέγα Αλέξανδρο, ήταν άμεση και με δύο πολύ ωραίες εκτέλεσης φάουλ του Ευθύμη Τσάπαρη κατάφερε την ανατροπή για το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος και παρά τις πολλές αλλαγές εκατέρωθεν το ματς συνέχισε σε υψηλό ρυθμό με τους “κιτρινόμαυρους” να σκοράρουν για το 1-3 με σουτ εκτός περιοχής από τον Λευτέρη Αναστασιάδη.

Οι γηπεδούχοι που εμφάνισαν ξανά το καλό τους πρόσωπο, σε αντίθεση με το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και με μια υπέροχη ατομική ενέργεια  και σουτ του Κώστα Ξαντινίδη μείωσε σε 2-3, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης με ωραία ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής σκόραρε για το 3-3.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο φινάλε του ματς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Τσάπαρης. Πολλά οφέλη και για τους δύο προπονητές που είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους με το Νίκο Ανθόπουλο έχοντας η ομάδα του ξεκούραση το Σαββατοκύριακο να θέλει με τις νέες προσθήκες και την επιστροφή των τραυματιών να ετοιμάσει τους παίκτες του για το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου(5/11) με την Βιστωνίδα.

Ενώ ο Κώστας Μπεδρελής είδε αυτά που ήθελε για την κατάστασης των παικτών του, με τα φιλικά να συνεχίζονται όπως αναφέραμε και την Κυριακή στο Ορφάνι και θα συνεχιστούν μέχρι τις 13 Νοεμβρίου που αναμένεται η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας

 

 

Share it