Search

Δυνατό φιλικό με Ροδόπη 87 σε άριστο κλίμα έδωσε η Ελπίδα Γενισέας!

Την ευκαιρία να φιλοξενήσει μια παραδοσιακή δύναμη του γυναικείου ποδοσφαίρου της Θράκης την Ροδόπη 87 είχε η νεοσύστατη ομάδα της Ελπίδας στην Γενισέα, σε ένα ματς που έγινε σε εξαιρετικά άριστο κλίμα.

Στα του αγώνα η ομάδα της Κομοτηνής έδειξε πανέτοιμη για την επιστροφή στην δράση κερδίζοντας με 5-2, χάρις τα τέρματα των Πατεράκη(2), Μπαμπαλή(2) και Τράκα, με τα κορίτσια της Βίκης Περιβολοπούλου να δείχνουν έτοιμες και φέτος να πρωταγωνιστήσουν στην Β’ Εθνική διεκδικώντας το κάτι παραπάνω. Από πλευράς Γενισέας σκόραραν η Χασιώτη και η 9χρονη(!) Άννα Γκασιμπαγιαζίδου με τον Ασίμ Χατζητερζόγλου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που είχε στην διάθεση του ανεβάζοντας ρυθμούς ενόψει της πρώτης συμμετοχής στην Γ’ Εθνική

Το δελτίο τύπου της Ροδόπης ’87 για το φιλικό αναφέρει: “Η ομαδα μας φιλοξενήθηκε στην νεοσύστατη ομαδα της γενισεας η οποία θα πάρει μέρος φέτος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικης. Ο καιρός ήταν συμμαχος και ο φίλαθλος κόσμος απολαυσε ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετες φάσεις. Ευχαριστούμε την ομαδα της Γενισεας για την φιλοξενία και την περιμένουμε στην πολη μας να ανταποδώσουμε.”

Ενώ η ομάδα της Γενισέας ανέφερε:

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο της Γενισέας ,όπου η ομάδα μας υποδέχτηκε την πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα της Κομοτηνής, Ροδόπη ’87 ! Για την ιστορία το σκορ έληξε 2-5 και για την ομάδα μας σκόρερ ήταν οι Χασιώτη Ιωάννα και η Αννούλα Γκασιμπαγιαζίδου η μικρή της ομάδας μας,μόλις 9 χρονών! Η προσπάθεια της ομάδας μας ήταν αξιοπρεπέστατη και όλα τα παιδιά μας δώσαν τρομερή μάχη μες στο γήπεδο! Ευχαριστούμε θερμά την Ροδόπη ’87 που αν και ομάδα Β’ Εθνικής αποδέχτηκε το αίτημα μας να παίξουμε φιλικό και να μας βοηθήσει στην προετοιμασία μας και φυσικά για το ήθος που έδειξαν εντός και εκτός γηπέδου σαν ομάδα! Τέλος, ακολούθησε ψηστήρι με τις δύο ομάδες να γιορτάζουν την όμορφη μέρα και την αρχή των πρωταθλημάτων σιγά σιγά!

Share it