Search

Photos: Τα είχε όλα εκτός από γκολ το παιχνίδι της Γενισέας με τον Ζυγό!

Χωρίς τέρμα έληξε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της πρεμιέρας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα) μεταξύ Ελπίδα Γενισέας και Ηρακλή Ζυγού

Η νεανική ομάδα του Ηρακλή μπήκε πολύ δυνατά στο ματς έχοντας 1-2 απειλητικές προσπάθειες με Μπογιατζόπουλο και Στέλιο Κωφίδη αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους που κατάφεραν να ισορροπήσουν και να έχουν δύο καλές στιγμές με Γκασιπαγιαζίδη και Ξαντινίδη χωρίς όμως να καταφέρει κάποιος να βρει στόχο.

Στην επανάληψη η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε κόντρα στον Ζυγό που μέχρι το 56′ είχε πραγματοποιήσει ήδη όλες τις διαθέσιμες αλλαγές του, όλες αναγκαστικές(!), με το σουτ του Γκασιμπαγιαζίδη στο 60′ να μην βρίσκει στόχο, ενώ στο 65′ το ανάποδο ψαλίδι του Ξαντινίδη που ήταν η πιο μεγάλη στιγμή της Ελπίδας δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του γεννημένου το 2008, Φίλιππου Κουρτίδη.

Στο 73′ οι φιλοξενούμενοι…ισοφάρισαν τις μεγάλες ευκαιρίες με το σουτ του Κυριάκου Κωφίδη να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Ζυγού είδε την ατυχία της με τους τραυματισμούς να συνεχίζεται και να μην μπορούν να συνεχίσουν οι Παπαδόπουλος και Μελετιάδης και με 9 παίκτες έδωσαν μεγάλη μάχη να κρατήσουν το σκορ, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν τρόπο να διασπάσουν την άμυνα του Ηρακλή με μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή το σουτ του Βαλέριου Δημητριάδη στο 88′ που πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Κουρτίδη.

Έλειψε το γκολ για την ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου που πάντως έδειξε κατά διαστήματα την δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία με την Ελπίδα να προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό της. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Γενισέα θα πάρει ξεκούραστο τρίποντο με Τοξότες και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην τρίτη στροφή και το ματς με την Βιστωνίδα στην Φελώνη.

Μπορεί να προβληματίστηκε από τους τραυματισμούς όμως στο προπονητικό ντεμπούτο του ο Άγγελος Χασιώτης είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να βγάζουν τρομερή αυταπάρνηση και πειθαρχία στο τακτικό κομμάτι, και έχοντας μάλιστα δύο 14χρονους στην ενδεκάδα και γενικά πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, κάτι που άλλωστε επενδύουν πολύ στην ομάδα του Ηρακλή. Το προσεχές Σάββατο ο Ηρακλής θα δώσει το πρώτο εντός έδρας ματς υποδεχόμενος στον Ζυγό την Βιστωνίδα

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Ταρινίδη και Κρυσταλλίδου

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Ν. Ανθόπουλος): Ζαρζακόπουλος, Βασιλειάδης Γ., Δημητριάδης Χρ., Γεωργιάδης, Πεντεζίδης(70′ Μολά Αμέτ), Τυριάκης, Κωνσταντινίδης, Πανταζίδης(76′ Μελισσόπουλος Μ.), Ξαντινίδης(76′ Δημητριάδης Β.), Τσέκος, Γκασιμπαγιαζίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Αγγ. Χασιώτης): Κουρτίδης, Τενεκές Κ., Ιγνατιάδης, Μελετιάδης, Ψαρόπουλος(35′ λ.τρ. Παπαδόπουλος Αν.), Παπαδόπουλος Μ., Βαλαβάνης(44′ λ.τρ. Δρόσος), Αδαμίδης(56′ λ.τρ. Κωφίδης Κ.), Ισκελής, Μπογιατζόπουλος, Κωφίδης Στ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it