Search

Photos: Ξεκάθαρος Χατζημεστής στην συγκέντρωση της μετονομασίας του Ορφεα σε Γ.Σ. Ξάνθη “Δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΟΞ η προσπάθεια μας!”

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η διαδικασία για την μετονομασία του Ορφέα Ξάνθης σε Γ.Σ. Ξάνθη, που όπως τόνισε για ακόμα μια φορά ο Μπάμπης Χατζημεστής δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με τον ΑΟΞ, και μάλιστα μετά το πέρας της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Le Chalte ξεκίνησε η εγγραφή μελών τον ερασιτέχνη Ορφέα Ξάνθης που όπως και ο σύλλογος θα μετονομαστεί σε Γυμναστικό Σύλλογο Ξάνθης.

Όπως τονίστηκε από τον Μπάμπη Χατζημεστή η κίνηση του γίνεται για να ακούγεται η Ξάνθη στην Γ’ Εθνική και έχοντας δίπλα του τον Νομικό, Δημήτρη Μπρατίδη, προσπάθησε να εξηγήσει την διαδικασία αλλά και να ξεκαθαριστεί πως η προσπάθεια δεν έχει σχέση με τον ΑΟΞ ούτε αποτελεί συνέχεια του συλλόγου. Αναφέροντας μάλιστα ο κ. Μπρατίδης πως ο Δημόκριτος που θα χρησιμοποιηθεί στο σήμα δεν θα έχει σχέση με αυτό που χρησιμοποιούσε ο ΑΟΞ, άλλωστε όπως αναφέρθηκε και άλλοι σύλλογοι χρησιμοποιούν τον Δημόκριτο στο σήμα σε διαφορετική μορφή όπως θα πράξει και ο Γ.Σ. Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα υπήρξε κουβέντα με ερωταπαντήσεις πέρα από τον ΓΣ Ξάνθη και πως μπορεί κάποιος να εγγραφεί να απλώνεται και στα θέματα του ερασιτέχνη ΑΟΞ, αρκετές απο τις ερωτήσεις κυμάνθηκαν στο κομμάτι των σχέσεων και όσων συμβαίνουν στο συγκεκριμένο ζήτημα αλλά και τις αντιδράσεις μερίδας των φιλάθλων της ομάδας όπως αναφέρθηκε. Μάλιστα στην ροή του λόγου ο κ. Χατζημεστής ανέφερε πως χωρίς να γνωρίζει τι θα γίνει με τον ιδιοκτήτη του ΑΟΞ ο ίδιος κινήθηκε απο τον Μάη για να βρεθεί λύση στον ερασιτέχνη ΑΟΞ τονίζοντας πως “σύντομα θα δουν όλοι τι κινήσεις έχω κάνει εγώ, με χρήματα από την τσέπη μου” βγάζοντας και παράπονο για όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο από μερίδα των Xanthifans.

Ενώ αναφερόμενος στην αντίδραση του κόσμου ο ίδιος έδειξε παλιές σημαίες της ομάδας που αναγραφόταν το “Skoda Ξάνθη” λέγοντας χαρακτηριστικά “τότε δεν τους ενοχλούσε και τους πειράζει αυτό που κάνω εγώ;”

Μεταξύ των παρευρισκόμενων που μίλησαν ήταν παλιοί οπαδοί του ΑΟΞ, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης που ανέφερε πως δεν θα πρέπει να συνεχίζεται η κόντρα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα εκφράζοντας πως ο Δήμος στηρίζει όλες τις κινήσεις τόσο της μετονομασίας του Ορφέα σε Γ.Σ. Ξάνθη όσο και τις δράσεις για την ενεργοποίηση του ερασιτέχνη.

Τον λόγο πήρε και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, Γιάννης Παπαχρόνης που έκανε ερώτηση για τον τρόπο εγγραφής αλλά και αν όποιος γραφτεί μέλος θα έχει δικαίωμα ψήφου αλλά και συμμετοχής στις αποφάσεις του ΓΣ Ξάνθη, με τον Μπάμπη Χατζημεστή και τον κ. Μπρατίδη να τονίζουν πως όπως συμβαίνει με όλους τους συλλόγους τα νέα μέλη που θα γραφτούν στον σύλλογο θα ενισχύσουν την προσπάθεια αλλά ως θα είναι για ένα χρόνο απλά μέλη χωρίς να μπορούν να εκλεγούν στο Δ.Σ. της ομάδας κάτι που θα μπορούν μετά από ένα χρόνο. Ενώ όσον αφορά τις αποφάσεις για το αγωνιστικό αυτές θα παρθούν από όσους μπορέσουν να ενισχύσουν δυνατά την ομάδα οικονομικά μετέχοντας σε μια υποεπιτροπή.

Μάλιστα ο κ. Χατζημεστής κάλεσε άμεσα να εγγραφούν τα νέα μέλη αλλά και όσους θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά να το πράξουν επίσης άμεσα, τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να κάνει μεταγραφές μέχρι τις 31 Οκτωβρίου οπότε με την βοήθεια τους θα μπορέσει η ομάδα να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ενόψει της νέας χρονιάς στην Γ’ Εθνική.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it

Μία Απάντηση