Search

Κομοτηνή: Τους αθλητές των Special Olympics συνεχάρη ο δήμαρχος

Τις αθλήτριες και τους αθλητές του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Στέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», που έλαβαν μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες των Special Olympics Hellas, «Λουτράκι 2022», που πραγματοποιήθηκαν στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2022, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης.

Τις αθλήτριες και τους αθλητές συνόδευαν η Πρόεδρος του Συλλόγου, Νατάσα Λιβεριάδου, ο Διοικητικός Διευθυντής, Ηλίας Ποιμενίδης, καθώς και οι δάσκαλοι και οι προπονητές τους.

Ο Δήμαρχος τούς εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά και την υπερηφάνεια του, γιατί με τη δύναμη της αποφασιστικότητας και της θέλησής τους κατάφεραν να συμμετέχουν και να διακριθούν, εκπροσωπώντας την πόλη της Κομοτηνής, σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση.

Χαρακτηριστικά, σημείωσε τα εξής: «Ανάμεσα σε 1000 αθλητές από την Ελλάδα και την Κύπρο, εσείς, οι Κομοτηναίες και οι Κομοτηναίοι αθλητές μας, με την επίμονη κι εντατική προετοιμασία που κάνετε μέσα στον Σύλλογό σας, κερδίσατε την εμπειρία της συμμετοχής σ’ αυτόν τον κορυφαίο θεσμό, αλλά καταφέρατε, ταυτόχρονα, ν’ αποσπάσατε και μετάλλια.

Είμαστε περήφανοι για σας. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια ορμή και τον ίδιο ενθουσιασμό να μας αποδεικνύετε ότι ο τόπος μας έχει ανθρώπους με ατσαλένια θέληση, που υπερνικούν όλα τα εμπόδια της ζωής και πετυχαίνουν τόσο υψηλούς στόχους!»

Share it