Search

Δυνατό το πρώτο αγωνιστικό τεστ για τον Εθνικό στο Πανελλήνιο του Βόλου

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο στον Βόλο το 1ο αναπτυξιακό τουρνουά της χρόνιας και ο Εθνικός έδωσε ένα ηχηρό αγωνιστικό «παρών».

Συμμετέχοντας με 16 αθλητές σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η ομάδα τράβηξε τα βλέμματα για άλλη μια φορά. Ξεκινώντας απ’ τις μικρές κατηγορίες και συγκεκριμένα στους μίνι παμπαίδες ο Χρήστος Τσακαλδημης πήρε πολύτιμες εμπειρίες παίζοντας αρκετούς αγώνες σημειώνοντας νίκες και ήττες.

Ακολούθως στη κατηγορία των παμπαίδων οι Ραφαήλ Νουλας, Δημήτρης Κοσμίδης, Δημήτρης Κουρτίδης και Κωνσταντίνος Ιορδανίδης απέδωσαν εξαιρετικό πινγκ πονγκ (έχοντας φυσικά και πολλά περιθώρια βελτίωσης) και πλασαρίστηκαν σε πολύ καλές θέσεις.

Τα κορίτσια Άννα Μήτκα και Αμαλία Γκογκακη που αγωνίζονται με υποσχετική μεταγραφή στην ομάδα της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης απόλαυσαν τους αγώνες στο έπακρο και μέτρησαν δυνάμεις σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία αυτή των κορασίδων.

Στην κατηγορία των παίδων ο Φάνης Μητκας και ο Χρήστος Αϊβάζης παρουσιάστηκαν αρκετά έτοιμοι και μάλιστα σημείωσαν πάρα πολλές νίκες με τον πρώτο να αποσπά ιδιαίτερα ευχάριστα αποτελέσματα.

Τέλος οι έφηβοι πλέον Γιώργος Καλλιας, Βαγγέλης Δερνεξης και Μάριος Δελακης κατάφεραν να κοντραριστουν στην δυσκολότερη κατηγορία και μάλιστα σημείωσαν αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Το προπονητικό team που απαρτίζεται από τον Ανδρέα Νικολάκακη, τον Άγγελο Τσίμα και τον Παύλο Τελόπουλο έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της δύσκολης σεζόν.

Αρκετοί ήταν επίσης οι γονείς – υποστηρικτές των αθλητών που βρέθηκαν στο πλευρό τους.

Η συνέχεια σε μια εβδομάδα με την έναρξη των πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας όπου αγωνίζονται αντίστοιχα η γυναικεία και η ανδρική ομάδα.

Share it