Search

Πόρτα ΕΠΟ στον Κλάτενμπεργκ: «Δεν δεχόμαστε ιδιώτες άσχετους με τη Super League!»

Μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις στη Super League, αναφορικά με τη συνάντηση που επρόκειτο να λάβει χώρα με την ΕΠΟ για την επαγγελματική διαιτησία και την απόφαση Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Σαββίδη να μην παραστούν στο σχέδιο που ήταν έτοιμος να παρουσιάσει ο συνεταιρισμός.

Η ΕΠΟ βάζει μάλιστα… φρένο στις επιδιώξεις του προέδρου της Λίγκας και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέροντας ότι δεν δέχεται ως συνομιλητή της τον… ιδιώτη Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ενώ ζητάει και το πρακτικό Δ.Σ. της Super League που να εξουσιοδοτεί τους εκπροσώπους του συνεταιρισμού γι’ αυτή τη συνάντηση, τη στιγμή που σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ υπήρχε άγνοια για το ποιο ακριβώς θα ήταν το εν λόγω πλάνο.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΟ: 

Αγαπητοί κύριοι, 

Σχετικά με την εκπροσώπηση της Super League 1 στη σημερινή συνάντηση για την Επαγγελματική Διαιτησία, παρακαλούμε όπως μας κοινοποιήσετε πρακτικό ΔΣ το οποίο εξουσιοδοτεί τους εκπροσώπους σας για τη συνάντηση αυτή. Διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή τους. 

Επιπλέον, η ΕΠΟ μπορεί να αποδεχτεί τους παραπάνω εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους της Super League, όχι όμως, ιδιώτη, ο οποίος ουδόλως σχετίζεται ούτε μπορεί να σχετίζεται με τον συνεταιρισμό σας. 

Share it