Search

Κατέθεσε προσφυγή στην ΕΠΟ ο Πανδραμαϊκός και πάει πίσω η σέντρα SL2 & Γ’ Εθνικής! Αποχωρεί ο Παπαβραμίδης από Αγροτικό Αστέρα

Πράξη έκανε ο Πανδραμαϊκός όσα είχε προαναγγείλει μετά την απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ να προβιβάσει τον Ηρακλή Λάρισας στην Super League 2. Καθώς κατατέθηκε προσφυγή στο Διαιτητικό και ο σύλλογος περιμένει να οριστεί η ημέρα της εκδίκασης, κάτι που όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς θα φέρει καθυστέρηση στην σέντρα τόσο της Γ’ Εθνικής όσο και της SL2

Η ανακοίνωση:

“Ο Πανδραμαϊκός Αθλητικός Όμιλος, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι, αγωνιζόμενος για τα δίκαια του, την εφαρμογή των κανόνων δικαίου και την τήρηση των θεσμών του αθλήματος, προσέφυγε στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο.

Ο Πανδραμαϊκός ζητάει:

α) η απόφαση προβιβασμού του Ηρακλή Λάρισας στη Super League 2 και

β) η απόφαση παραμονής στη Γ’ Εθνική των σωματείων Αγροτικός Αστέρας, Θερμαϊκός Θέρμης, Άρης Αβάτου και Εθνικός Σοχού.

Μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση τα πρωταθλήματα της Super League2 και της Γ Εθνικής δεν μπορούν να ξεκινήσουν”

Αντίθετα ο ιδιοκτήτης του Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Παπαβραμίδης δήλωσε πως αποχωρεί από την ομάδα του Ευόσμου. Αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Φεύγω µε ψηλά το κεφάλι. Δικαστήρια δεν κάνουν οι άνδρες και δεν θα µπω σε αυτό το τρυπάκι. Είδα την κατάντια, είδα την σαπίλα. Δεν θέλω να µπλέξω άλλο µε οµαδοφάγους. Φτάνει» είπε φανερά απογοητευμένος με όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες.

Ο κ.Παπαβραμίδης συνέχισε λέγοντας ενόψει της γενικής συνέλευσης της Πέμπτης στον Αγροτικό Αστέρα: «Θα πάω και θα δηλώσω και την παραίτηση µου καθώς δεν την έκανα γραπτώς. Εκατσα τρία χρόνια, έβγαλα την οµάδα µέσα στο γήπεδο, έχασα την κατηγορία έξω από το γήπεδο και εγώ έξω δεν θέλω να παίζω. Μακάρι να αναλάβουν άλλα άτοµα και όσο µπορέσω να βοηθήσω, θα βοηθήσω. Εγώ ανήκω στις µικρές κατηγορίες».

Share it