Search

Συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα ο Σαραντίδης

Μια νέα προπονητική εβδομάδα ξεκίνησε χθες (17/10) για τον Μακεδονικό, με τον τραυματισμό του Λούκα Μπουλάτοβιτς να αποτελεί το μελανό σημείο σε μια κατά τ’ άλλα θετική συνθήκη με γεμάτο παρουσιολόγιο για τον Γιώργο Αμανατίδη.

Πιο συγκεκριμένα, το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου βρίσκεται εν αναμονή της πλήρους υποχώρησης του πρηξίματος, πριν οδηγήσει τον Σέρβο μεσοεπιθετικό στην απαραίτητη μαγνητική εξέταση στο γόνατο του αριστερού ποδιού του, προκειμένου να διαπιστώσει το είδος και το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη στην φιλική αναμέτρηση με τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Μόνος συνέχισε να προπονείται ο Εβρίτης Αποστόλης Σαραντίδης, με το προπονητικό επιτελείο να χειρίζεται προσεκτικά την επανένταξη του 24χρονου επιθετικού μετά την διάταση του έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Ανθουλάκης πάτησε ξανά χορτάρι στην προπόνηση της Δευτέρας, έχοντας ολοκληρώσει τις θεραπείες για την θλάση στον τετρακέφαλο και ξεκινώντας πια την διαδικασία επανένταξης του στη δράση, αρχικά με ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος, κανονικά προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ο Φεϊζή Χασάνογλου, που προτιμήθηκε να προφυλαχθεί στο φιλικό παιχνίδι με τον Θερμαϊκό.

Share it