Search

Σε ρυθμούς σέντρας οι Ενώσεις για τα ερασιτεχνικά με το “πράσινο φως” από την ΕΠΟ να είναι κοντά!

Αντίστροφα μετρούν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ανά την χώρα, καθώς οι πληροφορίες από την Ομοσπονδία θέλουν την Πέμπτη (20/10) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να δίνει το πολυπόθητο “πράσινο φως” ώστε να ξεκινήσουν όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Ήδη μάλιστα πολλές Ενώσεις, ανάμεσα τους και οι από την Θράκη, έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ΕΠΣ Θράκης που προχώρησε σε ενημέρωση των σωματείων πως το Σαββατοκύριακο (22-23) μπορούν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι και η ΕΠΣ Ξάνθης που έχει αποστείλει φορμάτ του προγράμματος του διημέρου και ενημερώνοντας τα σωματεία πως πάμε για σέντρα, όπως έπραξε και η ΕΠΣ Έβρου με αμφότερες ωστόσο να περιμένουν το τελικό ΟΚ της Εκτελεστικής Επιτροπής για να προχωρήσουν στους τελικούς ορισμούς των αγώνων.

Το τελικό οκ της ΕΠΟ σαφέστατα το περιμένουν πως και πως και όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, με το μόνο που ουσιαστικά να μένει να ξεκαθαρίσει την Πέμπτη είναι οι όροι της επιστροφής στην δράση, αν και από την στιγμή που ξεκαθαρίστηκε πως μπορούν να μετέχουν και οι ομάδες που έχουν κάνει αίτηση για συμμετοχή στο πρωτάθλημα, οι πιο πολλές Ενώσεις μπορούν χωρίς προβλήματα να διοργανώσουν τα πρωταθλήματα τους.

Share it