Search

Νέο δυνατό χτύπημα από τον ΑΟΞ για τον Άρη Αβάτου που πήρε και Χότσκα!

Μετά την απόκτηση του Λευτέρη Αναστασιάδη(δείτε ΕΔΩ), ο Άρης Αβάτου προχώρησε στην απόκτηση ακόμα ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που προέρχεται από την Ακαδημία του ΑΟΞ αποκτώντας τον Εμρέ Χότσκα.

Ο γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου του 2004 ακραίος μπακ χαφ, που το 2018 ήταν μέλος και μάλιστα εκ των κορυφαίων της φανταστικής πορείας της Μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης που αναδείχτηκε πρωταθλήτριά Ελλάδας που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, πήρε μεταγραφή το ίδιο καλοκαίρι από την Ακαδημία της ΑΕ Ξάνθης στην Ξανθιώτικη ΠΑΕ της οποίας ήταν μέλος των τριών αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου(Κ15, Κ17 και Κ20) έχοντας γεμάτες και εξαιρετικές χρόνιες. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ταλαντούχος ξανθιώτης χαφ σε ηλικία 13 ετών πέρασε και από το μικροσκόπιο της Γαλατάσαραι!

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΤην περσινή σεζόν και ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία ως πλάγιος επιθετικός κατάφερε να ξεχωρίσεις και ως πλάγιος μπακ-χαφ παίζοντας όλη την γραμμή. Στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League 2 ο Χότσκα αγωνίστηκε σε 10 ματς(780 λεπτά) έχοντας σκοράρει ένα γκολ ενώ ήταν ο πρώτος σε ασιστ(3) στην ομάδα Νέων.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται, γρασίδι και κείμενο που λέει "SPORTS ADDICT.GR"

Ήδη από τις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις στα φιλικά του Αβάτου έδειξε ικανός να δώσει σημαντικές λύσεις στον Κώστα Μπεδρελή που τον γνωρίζει καλά από τις Ακαδημίες του ΑΟΞ και πιστεύει πολύ στο ταλέντο και τις δυνατότητες του 18χρονου.

Share it