Search

Σκόραρε ο Λογαράς στην ήττα της Νίκης Βόλου από τον ΠΑΟΚ Β’

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η Νίκη Βόλου από τον ΠΑΟΚ Β’ στη φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Ουεντραόγκο στο 38’ με τη Νίκη να απαντά με τον Εβρίτη Παύλο Λογαρά στο 42’. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Χατζηστραβός στο 62’.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έδωσε χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα.

Το ματς

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο η Νίκη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί. Ο Τοπαλίδης σέντραρε από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μορέιρα στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Βραζιλιάνος έπιασε «αέρα» στην προσπάθειά του να σουτάρει σε πρώτο χρόνο. Στη συνέχεια της φάσης γύρισε και σούταρε προς την εστία, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικού και στρώθηκε στον Γαβριηλίδη με το σουτ να εξουδετερώνεται από τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων.

Στο 9’ ο Σπυράκος από πλάγια θέση προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μπουργάνη, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας.

Η Νίκη απείλησε στο 27’ όταν ο Γαβριηλίδης δεν πρόλαβε να αλλάξει την πορεία της μπάλας προς την εστία στη χαμηλή σέντρα του Παναγιωτίδη από τα δεξιά. Τρία λεπτά αργότερα ο Μοναστηρλής απομάκρυνε χωρίς δύναμη, την μπάλα κέρδισε ο Παναγιωτίδης που έκανε την προωθημένη για τον Σιαφά, ο οποίος γύρισε όμορφα το κορμί του, όμως το σουτ κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 31’ ο Τοπαλίδης γέμισε στην περιοχή, ο Σιαφά πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μοναστηρλή.

Κι ενώ η Νίκη πέταξε στα «σκουπίδια» τις ευκαιρίες της να ανοίξει το σκορ, ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που προηγήθηκε. Στο 38’ ο Ρικάρντο από πλάγια θέση «σέρβιρε» στον Ουεντραόγκο που πλάσαρε αδύναμα, με τους παίκτες της Νίκης να μην μπορούν να αποσοβήσουν το 0-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Νίκη απάντησε με γκολ του Λογαρά. Ο Δημητρίου γέμισε από τα αριστερά με φάουλ, η μπάλα στρώθηκε στον κεντρικό αμυντικό της βολιώτικης ομάδας, που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του ΠΑΟΚ Β’.

Στο 50’ ο Σπανίδης έκανε συρτή σέντρα από τα δεξιά, ο Χατζηστραβός έγινε αποδέκτης, με ωραία ενέργεια ελευθερώθηκε από την πίεση, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 62’ ο ΠΑΟΚ Β’ ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ. Η κόντρα στην περιοχή της Νίκης, έστρωσε την μπάλα στον Χατζηστραβό που με δυνατό, διαγώνιο σουτ, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μισυρλή.

Η Νίκη προσπάθησε να απαντήσει στο 73’ όμως το σουτ του Μιλούνοβιτς από θέση μέσα αριστερά, πέρασε πάνω από το δοκάρι της εστίας του Μοναστηρλή. Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Ολαϊσόλα να απειλήσει με σουτ, όμως η κατάληξη ήταν η ίδια. Άουτ κατέληξε και το σουτ του Τσουκαλά στο 77’.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν και πάλι στο 84’. Ο Τσουκαλάς έβγαλε κάθετα στον Κάσσο, αυτός γύρισε όμορφα όμως το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση, εξουδετέρωσε ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ Β’.

Στις καθυστερήσεις ο Μισυρλής αποσόβησε το 1-3 όταν σε ξαφνική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ ο Σμυρλής από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρε των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Δεληζήσης, Λογαράς, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Σιαφά, Μπάλλας, Μορέιρα

Στο 2ο ημίχρονο: Μπουργάνης (58’ Μισυρλής), Αναστασίου, Λογαράς, Γρομητσάρης, Κάσσος, Κυριακίδης, Κριμιτζάς, Ολαϊσόλα, Μιλούνοβιτς, Τσουκαλάς, Σιαφά (58’ Τζιώρας)

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Κιτσάκης, Τσοπούρογλου, Κωττάς, Μοριτσέλι (75’ Γιαξής), Νινούα (86’ Ρούμιαντσεφ), Χατζηστραβός (68’ Σμυρλής), Σπυράκος, Ουεντραόγκο, Ρικάρντο, Πανίδης (78’ Κουτεντάκης).

Πηγή: goalpost.gr

Share it