Search

Photos: Στο γκολ κρίθηκε το δυνατό φιλικό τεστ του Ορφέα Ξάνθης με Βύρωνα Καβάλας!

Την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους είχαν Μπάμπης Χατζημεστής(Ορφέας Ξάνθης) και Μπάμπης Καζεπίδης(Βύρων Καβάλας) στο γήπεδο του ΑΟΞ σε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέρμα του Παντελίδη.

Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό με την μπάλα να παίζεται πάνω – κάτω όμως Γεωργούσης και Αθανασίου δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος σε αντίθεση με το δεύτερο που αμφότερες είχαν πολύ καλές στιγμές με τον Ορφέα να έχει μια μεγάλη με την κεφαλιά του Κουκουρίγκου να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι των Καβαλιώτων και τους φιλοξενούμενους με σουτ εκτός περιοχής του Παντελίδη να καταφέρνουν να φύγουν νικητές από το ματς.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Στράτο Σαββόγλου και Ομέρ Κεχαγιά.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπ. Χατζημεστής): Γεωργούσης, Καλαϊτζόπουλος, Κατρανίτσας, Τανούζι, Χακή Τζαμπάζ, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Ιωαννίδης, Κουκουρίγκος, Παπαστεφάνου, Κόντο. Αγωνίστηκαν και οι: Τσάκαλος, Αλαγκιοζίδης, Θεοδωρίδης

ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ(Μπ. Καζεπίδης): Αθανασίου, Λουκοβίτης, Καρίπογλου, Τουμανίδης, Ναουμίδης, Ιβανίδης, Γκατζολάρι, Χατζόπουλος, Πτηνόπουλος, Κουρτόγλου, Δερμιτζάκης Αντ.. Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος Γρ., Δεληγιαννίδης, Τσερπές, Μαυρογιάννης, Τζεράκης, Ηλιάδης, Παπαποστόλου, Παντελίδης, Μενίκου, Ευστρατίου(τ/φ)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it