Search

Φιλική ήττα στην Καβάλα για την Αλεξανδρούπολη

Την ήττα με 2-0 από τον ΑΟ Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» γνώρισε η Αλεξανδρούπολη FC σε φιλική αναμέτρηση.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές κλασικές ευκαιρίες, ο ΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός και δίκαια έφτασε στη νίκη απέναντι στους Εβρίτες.

Με την συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα μετά από σέντρα του Καρακώστα, ο Μπαρέττας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 15′ ο Ρουμπιές με σουτ από το ύψος του πέναλτι θα προσπαθήσει να σκοράρει απέναντι στην παλιά του ομάδα, αλλά ο Κεσουδάκης θα αποκρούσει. Στο 18′ η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι μετά από σουτ του Καρακώστα. Στο 22′ ο Ευθυμιάδης θα απειλήσει από πλευράς Αλεξανδρούπολης, αλλά ο Σιαματάς θα αποκρούσει με τα πόδια του σουτ του.

Στο 69′ μετά από όμορφο συνδυασμό Παπαδόπουλου, Μπαρέττα και Ρουμπιέ, ο τελευταίος μέσα από την περιοχή θα διαμορφώσει με πλασέ το τελικό 2-0, σκοράροντας για πρώτη φορά απέναντι στην πρώην του ομάδα.

ΑΟ Καβάλα (Αγγελίδης): Σιαματάς, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Παβλόφ, Ρουμπιές, Γερογιάννης, Σαλπιγγίδης, Μπαρέττας, Καρακώστας.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαποστόλου, Βαφειάδης, Χωρινός, Παπαδόπουλος Α., Μαγγαφίνης, Γιαννάκος, Θαλασσινός.

Αλεξανδρούπολη FC (Ουσταμπασίδης): Κεσουδάκης, Δορουγιδένης, Ράλλης, Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης, Αμπραχαμιάν, Ευθυμιάδης, Πατσιώρας Κ., Καρακασίδης.

Photo Credits: proininews.gr

Share it