Search

Νέα ευκαιρία για επίθεση στον Αυγενάκη από ΕΠΟ για τα σενάρια πρότασης σε ελληνικές ομάδες να παίξουν στην Τουρκία!

Ένα θέμα που προκαλεί ερωτήματα, ειδικά την στιγμή που η τουρκική προκλητικότητα αυξάνεται καθημερινά, αποκάλυψε η ιστοσελίδα dikisports.blogspot.gr.

Όπως αναφέρει παράγοντες ελληνικών σωματείων με έδρα σε ελληνικά ακριτικά νησιά δέχθηκαν πρόταση να χρησιμοποιήσουν ως έδρα γήπεδα στα τουρκικά παράλια. Η πρόταση αυτή έγινε από την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και μάλιστα χωρίς να αξιώνει κανένα οικονομικό αντίτιμο. Η πρόταση αυτή εστάλη στους παράγοντες των ομάδων οι οποίες δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο άρα -βάσει του νέου νόμου- δεν μπορούν να τους παραχωρηθεί ένα γήπεδο.

Με μια λιτή και περιεκτική ανακοίνωση, η ΕΠΟ απάντησε στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου κάνοντας λόγο για πράξεις απόγνωσης, αναφορικά με την κρούση της τουρκικής ομοσπονδίας ώστε να αγωνιστούν ομάδες της περιφέρειας στη γειτονική χώρα, με αιχμές κατά του Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δυστυχώς μία από τις συνέπειες του «Μητρώου» είναι η αδυναμία ερασιτεχνικών ομάδων των μικρών νησιών του Αιγαίου να προσαρμοστούν στην γραφειοκρατία και τις αδιανόητες άλλες προϋποθέσεις που απαιτούνται για να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα των τοπικών ΕΠΣ.

Η επιμονή του κ. Αυγενάκη στην επιβολή διαδικασιών ανέφικτων για τα μικρά ερασιτεχνικά σωματεία των νησιών ή άλλων γεωγραφικά απομακρυσμένων περιοχών της χώρας, οδηγεί σε πράξεις απόγνωσης σαν αυτές που αναφέρονται σε σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Πράξεις οι οποίες ούτε είναι, ούτε πρέπει να είναι εφαρμόσιμες.

Καλούμε για πολλοστή φορά τον κ. Αυγενάκη να αναλογιστεί τις συνέπειες των πεπραγμένων του».

Share it