Search

Απαντούν με νομικές κινήσεις στην απόφαση της Ε.Ε. οι Αγροτικός Αστέρας και Πανδραμαϊκός!

Αποφασισμένοι να μην μείνουν με σταυρωμένα χέρια δηλώνουν οι παράγοντες των Αγροτικού Αστέρα και Πανδραμαϊκού μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που αποφάσισε να μην ανέβει καμία ομάδα του 1ου ομίλου και την θέση τους στην SL2 να πάρει ο Ηρακλής Λάρισας(δείτε ΕΔΩ)

Αμφότερες οι ομάδες, που βέβαια να μην ξεχνάμε πως στο δικαστικό ήταν απέναντι, δηλώνουν πως θα προβούν σε νομικές κινήσεις κατά της απόφαση της Ε.Ε. την οποία χαρακτηρίζουν ως “απαράδεκτη”.

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα αναφέρει:

“ΑΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επειδή πλέον το ελληνικο ποδόσφαιρο δεν παίζεται στο χόρτο αλλά στις αίθουσες των επιτροπών με τις ευλογίες των εκτελεστικών οργάνων και την παρότρυνση δικομανών, δικολάβων και καλοθελητών προέδρων ΕΠΣ εξ ανατολών , ο ιστορικοτερος σύλλογος της δυτικής Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι

ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ,ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ Η ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Γ.Σ, ΤΗΣ Ε.Π.Ο. ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/09/2022 ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.”

Η ανακοίνωση του Πανδραμαϊκού αναφέρει:

“Η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ είναι αυθαίρετη, παράνομη, καταχρηστική και με πλήθος νομικά παράδοξα.
Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ ΑΟ θα προσβάλλει στο ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπως εχει δικαίωμα, αυτή την παράνομη απόφαση και ελπίζει ότι θα δικαιωθεί για ακόμα μια φορά.
Παράλληλα θα κινηθεί και αρμοδίως αναζητώντας ευθύνες και παραλείψεις απο μέλη της ΕΕ και στελέχη υπηρεσιών της ΕΠΟ.”

Share it